Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Pořiďte si Sport Diary, speciální sportovní diář, který vám pomůže zhubnout a získat postavu snů

Štěstí přeje připraveným. Připravte se i vy dobře na rok 2016, rok, kdy vezmete svou cestu za vysněnou postavou pevně do rukou.

Každý den, kdy budete držet svůj diář, vašeho věrného průvodce, dostane zcela jiný punc.

Unikátní Sport Diary obsahuje klasickou plánovací část a pak prostor pro evidenci sportovních výkonů, pocitů z tréninků atd.

Sport Diary

Diář je vyráběn ve dvou variantách (dámské a pánské). Každá se liší barevností, ale hlavně také informacemi z oblasti sportu, zdraví, stravy a sportovní výživy.

Můžete se v něm opakovaně začíst do rozhovorů se známými osobnostmi (ženy jistě ocení rozhovor s populárním nutričním expertem Ing. Petrem Havlíčkem, muži pak s kulturistou Martinem Mesterem), abyste si připomínali důležité informace v nich uvedené. Ne nadarmo se říká, že opakování je matka moudrosti.

Sport Diary

Sport Diary obsahuje samozřejmě také recepty. A to ne jen tak ledajaké. Všechny byly navíc vytvořeny pro aktuálně nejžádanější stravovací styly – paleo, raw a fitness.

Unikátní diář se stane vašim báječným papírovým pomocníkem k aplikaci Kaloricketabulky.cz. Aktivity každého dne jsou zakončeny políčkem pro aktuální váhu a celkové spálené kalorie.

Sport Diary

Každý měsíc začíná stranou s vytyčenými cíly a končí shrnutím.  Přepsané údaje na papír mají něco do sebe, neboť co je psáno, to je dáno…

Více o diářích a možnost objednávky zde

PR článek

Z archivu aneb přečtěte si také:

Linda Lacinová: Jak stres ovlivňuje přibírání na váze a čím proti tomu můžeme bojovat

redakce
www.kaloricketabulky.cz

10.12.2015 Články, Jak zhubnout

Související články

Jak nastavit aplikaci Kalorické Tabulky?

Jak nastavit aplikaci Kalorické Tabulky?

Jeden z nejčastějších dotazů, s kterými se setkáváme na technické podpoře a v našich uzavřených skupinách na Facebooku, je více než logický: Jak nastavit aplikaci Kalorické Tabulky?

Shromáždili jsme pro vás na jedno místo několik návodných článků, díky kterým to půjde jako po másle.

Celý článek 16.4.2024