Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Zdravě, ale hravě!

Ze všech stran neustále slyšíme informace o tom, že máme jíst 5 x denně, nemáme zapomínat snídat ani svačit a naše strava musí být dostatečně pestrá.

Tyto rady zní velmi jednoduše a jasně, ale realita je většinou bohužel úplně jiná.

V praxi nám totiž ke splnění těchto zásad chybí nejen čas na přípravu ale i nápady na vhodné pokrmy. Tyto problémy nyní snadno vyřešíte s novým čerstvým sýrem Président Svěží. Dnes už všichni víme, že jednostranné diety či hladovky jsou spíše na škodu. Jediným rozumným řešením je pestrá a vyvážená strava. Do racionálního jídelníčku můžete nyní směle zařadit i čerstvý sýr Président Svěží. Nejlépe ho využijete k přípravě vyvážených snídaní a svačinek. A v čem, že tkví jeho výjimečnost?

Čerstvost a žádná zbytečná chemie

Víte, proč se říká čerstvým sýrům čerstvé? Jejich název tkví v rychlosti jejich výroby. Oproti zrajícím sýrům totiž nepotřebují odpočívat, aby získaly svoji typickou chuť. V průběhu několika hodin ležení se pouze několikrát otočí, aby z nich vykapala nadbytečná syrovátka. Poté se lehce prosolí, a tím je proces výroby u konce. Président Svěží je vyrobený z vyváženého poměru přírodních ingrediencí té nejvyšší kvality – mléka, smetany a soli. Navíc neobsahuje žádné konzervanty, takže nic nezkazí váš požitek z krémové, smetanové chuti sýru, který se vám bude přímo rozplývat na jazyku. Čerstvý sýr Président Svěží je k dostání rovnou ve čtyřech příchutích, aby si každý mohl vybrat přesně podle svého. Pro milovníky jemné klasiky je připraven sýr čistě přírodní nebo s rajčaty a cibulkou. Ti, kteří mají rádi o něco výraznější chutě, si oblíbí sýr s bylinkami nebo barevným pepřem. Všechny čtyři příchutě jsou dobré jen tak namazané na pečivu, ale výborně se hodí také pro přípravu pomazánek. Stačí jen doplnit oblohou z čerstvé zeleniny a vyvážená snídaně či svačina je na světě.

čerstvý sýr Président Svěží

Více na www.presidentsvezi.cz

PR článek

Z archivu aneb přečtěte si také:

Lidské tělo podle přírody: Co působí na únavu, náladu a hubnutí?

redakce
www.kaloricketabulky.cz

2.5.2016 O kaloriích nevážně

Související články

Velikonoce – nejlepší recepty

Velikonoce – nejlepší recepty

Jídlo je radost, ne starost.

A to samozřejmě platí i během svátků. Připomeňme si, jak si užít velikonoční čas – a to včetně tradičních i nových pochoutek. A nezbytných vajec.

Celý článek 28.3.2024

Masála: Směsi indického koření a jak se v nich vyznat

Masála: Směsi indického koření a jak se v nich vyznat

S rostoucí popularitou indických restaurací začínáme i víc používat indické názvy jídel.

Asi není problém zapamatovat si, že slovo „aloo“ znamená brambory, „palak“ špenát, „chana“ že je cizrna, „dhál“ čočka, „rajma“ fazole, „mattar“ hrášek, „paneer“ je sýr, „raita“ jogurt, „gobhi“ květák „malai kofta“ opečené noky z bramborového těsta.

Celý článek 24.3.2024

Vejce stokrát jinak

Vejce stokrát jinak

Vždycky, když opakují film Jak básníkům chutná život, zaujme mne příprava hostiny podle knihy Připravujeme vejce.

Šimon Šafránek v podání Pavla Kříže čeká dámskou návštěvu Píšťalky v podání Evy Vejmělkové, a tak právě podle knihy Připravujeme vejce chystá vaječný raut. Jenž mu překazí, jak jinak, jeho kamarád Kendy se dvěma dívkami z televizního štábu.

Celý článek 14.3.2024