Vychutnejte si podzimní recepty z aplikace KalorickéTabulky.cz
Nutriční terapeutka Bc. Martina Rusňáková Korejčková, DiS., s kterou dlouhodobě a rádi spolupracujeme, přichází opět se zajímavou inspirací do vašich jídelníčků.
Tipy na podzimní jídla vybrala z databáze Kalorických Tabulek, abyste hned viděli, jak si daný pokrm z hlediska nutričních hodnot stojí.
„Když se řekne podzim, osobně si vybavím krémové zeleninové polévky, sezónní druhy zeleniny – dýně, červenou řepu, mrkev, brambory, zelí, sezónní ovoce – jablka, hrušky, švestky. Ale podzim v jídelníčku je pro mě i ve znamení využívání zahřívacích surovin – kari, skořice, kurkumy, zázvoru. S podzimním časem se mi pojí i jídla hutnější konzistence a teplé snídaně. Intuitivně v těchto dnech pro mě nastává také ten pravý čas pro zařazení více luštěnin,“ říká k svému aktuálnímu výběru Bc. Martina Rusňáková Korejčková, DiS. A my jen dodáváme, že pokud potřebujete na vaší cestě hubnutí pomocnou ruku, vřele doporučujeme právě její služby. Na stránkách Stravování s radostí najdete ceník služeb a popis stylu práce s klienty.
Nutriční terapeutka Bc. Martina Rusňáková Korejčková, DiS.
Pokud jste se již od nás nechali inspirovat tipy na snídaně a obědy, pojďte se tentokrát podívat na večerní jídla.
Z databáze receptů Kalorických tabulek udělala svůj výběr opět nutriční terapeutka Bc. Martina Rusňáková Korejčková, DiS., s kterou dlouhodobě a rádi spolupracujeme. Níže uvedené recepty splňují kritéria na nápaditost i nutriční aspekty.
Když člověk začne hubnout, obvykle to doprovází silná motivace, snaha o změnu a odhodlání „něco konečně dělat“.
Jenže výsledky nejsou vždycky hned rychlé a reálný život s sebou přináší spoustu práce, aktivit, povinností, překážek i návraty ke starým návykům. Proto pokud jste se snahou o zhubnutí stále na začátku, můžou vám pomoct následující tipy, které vás podrží na cestě vpřed.
Kdysi dávno lidstvo přišlo na to, že smícháním mouky a vody vznikne těsto, a začalo z něj péct chleba. A potom někoho napadlo dát do těsta náplň, zabalit a těsto uvařit či osmažit.
Časem dokonce vznikly i nové varianty těsta jako listové nebo odpalované.