Kopíruj položky v jídelníčku i celé denní doby
Ušetři čas při opakujících se zápisech a použij nové kopírování jednotlivých položek z celého dne do dnů nastávajících.
Rozpoznávání vyfocených jídel a odhad gramáže je další věc, která do Kalorických Tabulek přistála – umělá inteligence jako pomocník při zápisu.
Uživatelé s Android aplikací už ji znají, nyní ji mohou používat i uživatelé s aplikací Kalorické Tabulky na iOS zařízení Pokud jsi doposud neměl/a šanci vyzkoušet, nebo rozmýšlíš nad nákupem Premium verze aplikace, tento benefit ti může s rozmýšlením pomoci.
Přinášíme totiž další funkci, která posune sledování tvého jídelníčku na zcela novou úroveň!
Naše aplikace Kalorické Tabulky Premium nyní nabízí funkci rozpoznávání jídel a potravin na fotkách pomocí AI s automatickým odhadem gramáže.

Jak odhad z fotky funguje?
Tato inovativní technologie ti ušetří čas při zápisu. Už žádné složité zapisování a odhadování – vše spolu zvládneme.
Nezapomeň zkontrolovat, zda máš aktualizovanou aplikaci na nejnovější verzi, abys mohl/a novou funkci hned vyzkoušet. 🔄📲
Děkujeme, že používáš Kalorické Tabulky a držíme palce s tvými cíli.
Tým Kalorických Tabulek 💚
Ušetři čas při opakujících se zápisech a použij nové kopírování jednotlivých položek z celého dne do dnů nastávajících.
Celý článek 18.3.2025
Když člověk začne hubnout, obvykle to doprovází silná motivace, snaha o změnu a odhodlání „něco konečně dělat“.
Jenže výsledky nejsou vždycky hned rychlé a reálný život s sebou přináší spoustu práce, aktivit, povinností, překážek i návraty ke starým návykům. Proto pokud jste se snahou o zhubnutí stále na začátku, můžou vám pomoct následující tipy, které vás podrží na cestě vpřed.
Celý článek 9.11.2025
Kdysi dávno lidstvo přišlo na to, že smícháním mouky a vody vznikne těsto, a začalo z něj péct chleba. A potom někoho napadlo dát do těsta náplň, zabalit a těsto uvařit či osmažit.
Časem dokonce vznikly i nové varianty těsta jako listové nebo odpalované.
Celý článek 6.11.2025
Četl/a jste článek „Nechtěné myšlenky – tichý sabotér naší snahy zhubnout“?
Pokud ne, nezapomeňte se na něj později juknout. Teď se podíváme opět na myšlenky – tentokrát na první pohled pozitivní, jež mají ovšem také své ale…
Celý článek 3.11.2025
Gochujang, možná znáte pod slovním spojením „pasta z červené chilli papričky“. Je to sladko-slané fermentované koření velmi oblíbené v korejské kuchyni.
V poslední době začíná být velmi populární nejen kvůli svému exotickému názvu, ale také pro zajímavé spektrum chutí, které dodá běžným pokrmům.
Celý článek 31.10.2025
Dnešní potravinářský průmysl dokáže hotové zázraky. Umí vyrobit potraviny, které vypadají skvěle, chutnají božsky a ještě se tváří jako něco, co prospěje našemu zdraví.
Krásný obal, lákavé slogany, sliby o zdraví, a to s hlavním cílem – přesvědčit nás, že kupujeme něco dobrého pro naše tělo.
Celý článek 28.10.2025