Představujeme ti další novinku v Kalorických Tabulkách – Kalorickou bilanci
Doteď byly výpočty v aplikaci tak trochu magické, vše se odehrávalo na pozadí a mohlo být matoucí, kde se která čísla berou. Proto padlo rozhodnutí, že je objasníme.
Zapisování tvého jídelníčku teď bude ještě rychlejší a jednodušší! Přinášíme dvě vylepšené funkce, které ušetří čas.
✅ Kopírování položek
Opakují se ti v jídelníčku stejná jídla, nápoje, doplňky stravy, nebo celé snídaně? Teď můžeš jednotlivé položky i jídla snadno kopírovat do dalších dnů nebo denních dob – klidně i na více dnů dopředu!
✅ Hromadné mazání
Zbav se chybných zápisů jedním kliknutím. Nově můžeš označit a smazat více položek najednou, třeba celý oběd nebo celý den.
Jak to funguje?
📌 Kopírování: Klikni na kroužek vlevo vedle dané položky v jídelníčku, čímž jí označíš. Zespodu appky ti vyjede nabídka, kde klikneš na Kopírovat a zvolíš cílové dny.
📌 Mazání: Stejným způsobem označ v jídelníčku položky nebo celou denní dobu a po vyjetí nabídky, je jedním kliknutím na ikonu popelnice smaž.
📲 Aktualizuj aplikaci a vyzkoušej tyto novinky hned teď!
Děkujeme, že používáš Kalorické Tabulky a držíme palce s tvými cíli.
Tým Kalorických Tabulek 💚
Doteď byly výpočty v aplikaci tak trochu magické, vše se odehrávalo na pozadí a mohlo být matoucí, kde se která čísla berou. Proto padlo rozhodnutí, že je objasníme.
Celý článek 27.3.2025
Když člověk začne hubnout, obvykle to doprovází silná motivace, snaha o změnu a odhodlání „něco konečně dělat“.
Jenže výsledky nejsou vždycky hned rychlé a reálný život s sebou přináší spoustu práce, aktivit, povinností, překážek i návraty ke starým návykům. Proto pokud jste se snahou o zhubnutí stále na začátku, můžou vám pomoct následující tipy, které vás podrží na cestě vpřed.
Celý článek 9.11.2025
Kdysi dávno lidstvo přišlo na to, že smícháním mouky a vody vznikne těsto, a začalo z něj péct chleba. A potom někoho napadlo dát do těsta náplň, zabalit a těsto uvařit či osmažit.
Časem dokonce vznikly i nové varianty těsta jako listové nebo odpalované.
Celý článek 6.11.2025
Četl/a jste článek „Nechtěné myšlenky – tichý sabotér naší snahy zhubnout“?
Pokud ne, nezapomeňte se na něj později juknout. Teď se podíváme opět na myšlenky – tentokrát na první pohled pozitivní, jež mají ovšem také své ale…
Celý článek 3.11.2025
Gochujang, možná znáte pod slovním spojením „pasta z červené chilli papričky“. Je to sladko-slané fermentované koření velmi oblíbené v korejské kuchyni.
V poslední době začíná být velmi populární nejen kvůli svému exotickému názvu, ale také pro zajímavé spektrum chutí, které dodá běžným pokrmům.
Celý článek 31.10.2025
Dnešní potravinářský průmysl dokáže hotové zázraky. Umí vyrobit potraviny, které vypadají skvěle, chutnají božsky a ještě se tváří jako něco, co prospěje našemu zdraví.
Krásný obal, lákavé slogany, sliby o zdraví, a to s hlavním cílem – přesvědčit nás, že kupujeme něco dobrého pro naše tělo.
Celý článek 28.10.2025