Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Jak správně sedět v kanceláři s pomocí malého míče?

Velké procento lidí má dnes sedavé zaměstnání, které nedostatečně kompenzují pohybem.

Tělo pár let drží, ale najednou se sesype jako domeček z karet. V našem IQ pohybovém centru napravujeme každý den velké množství lidí, kteří správné sezení a pohybové návyky podcenili.

Podívejte se na video, které jsme připravili pro čtenáře Kaloricketabulky.cz, aby mohli své špatné návyky začít napravovat hned teď. Zabere vám to pár minut a k dalšímu štěstí potřebujete jen malou cvičební pomůcku. Jak správně sedět v kanceláři s pomocí malého míčku? To vás předvedou odborní lektoři Mgr. Daniel Müller a Zbyněk Petr.

Z archivu aneb přečtěte si také:

Jakub Kraus: Jak se daří plán na návrat do kondice po třech týdnech a jaké proběhly zásadní změny v jídelníčku

Daniel Mgr. Müller
www.iqpohyb.cz

Díky dlouholeté praxi v oblasti pohybového zdraví a neustálému studiu moderních pohybových technik je jedním z největších odborníků na pilates, lekce zdravých zad a zdravotně funkční pohyb. Spojením nejmodernějších rehabilitačních metod a vlastně pojatého cvičení pilates vytvořil své koncepty Pilates Clinic Method, Yoga Clinic Method a Strukturální Pohybová Integrace. Nyní působí jako ředitel společností skupiny IQ pohyb v Praze, kde je i hlavním garantem, metodikem a diagnostikem. Mimo to pracuje jako osobní trenér a skupinový instruktor. Zastává také roli školitele rekvalifikací a odborných seminářů. Pravidelně se účastní mezinárodních pohybových kongresů, přednáší o pohybu pro Lékařskou komoru, je autorem odborných i odborně-populárních článků, podcastů, informačních videí o pohybu a online lekcí v oblasti zdravotně – funkčního pohybu.

9.2.2015 Články, Jak si udržet zdraví

Související články

Kalorické bomby najdete i v tzv. racio sortimentu

Kalorické bomby najdete i v tzv. racio sortimentu

Informovanost lidí ohledně výběru potravin se velmi zlepšuje. Nicméně někdy ne natolik, aby lidé přestali kupovat nekvalitní potraviny a výrobci takových produktů by to už neměli komu prodávat. Prostě by nebyla poptávka.

Tímto článkem bych chtěla znovu přispět k edukaci v oblasti výběru každodenních potravin.

Celý článek 3.3.2024

Anna Nováková: Diastáza břišních svalů

Anna Nováková: Diastáza břišních svalů

Dvě ze tří rodiček trápí vystouplé břicho, necitlivost – „odpojení“ středu těla nebo nevzhledný „převis“, a to i dlouhou dobu po porodu. A nejen je. Ženy podstupující hormonální léčbu, ženy s nadváhou či ženy procházející menopauzou se též potýkají s mnohými tělesnými výzvami.

Pokud se ve svém těle necítíte dobře, stydíte se nosit upnutá trička (natož plavky) a nevíte, kdy, jak a jestli vůbec se vám podaří břicho oploštit do uspokojivé podoby, tento článek je tu pro vás.

Celý článek 20.2.2024