Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Vařte se svými dětmi! A vyhrajte slevy na nákup!

Díky nové kuchařce „Vaříme a hrajeme si s maminkou, tatínkem, babičkou, dědečkem a kamarády“ můžete zažít nejen krásné chvíle se svojí rodinou, ale také můžete vyhrát 25% slevové kupóny na nákupy do Penny Marketu.

Pravidla soutěže:

V kuchařce „Vaříme a hrajeme si“ jsou na straně 117 předtištěna „pole“ pro vylepení očíslovaných proužku ze samolepek, které obsahují seznam surovin k vybraným receptům.

Penny

Proužky s číslem odstřihnete a nalepte do příslušného políčka. Po vylepení všech 30 proužku doplňte kontaktní údaje a stránku odstřihnete podle vyznačené linie, vše zašlete nejpozději do 30. listopadu 2015 na adresu: Penny Market s.r.o., oddělení marketingu, Počernická 257, 250 73 Radonice. Rozhodující je datum podacího razítka!

  • Vyhrát můžete slevovou samolepku Penny ve výši -25 %, kterou lze uplatnit / nalepit na vybraný výrobek dle podmínek akce!

Důležité ale je, abyste měli kuchařku „Vaříme a hrajeme si“. Tu můžete zakoupit na každé prodejně Penny, a to buď za plnou cenu 149,90 Kč, nebo za 49,90 Kč při nákupu nad 400 Kč s Penny kartou, nebo za 29,90 Kč při nákupu nad 1000 Kč.

Penny

S kuchařkou Vaříme a hrajeme si můžete také soutěžit o slevy na nákup a věcné ceny.

Více informací získá zákazník na www.penny.cz nebo na www.varimeahrajemesispenny.cz.

PR článek

Z archivu aneb přečtěte si také:

Nejen jídlem je člověk živ aneb co může být příčinou nezdarů v hubnutí I.

redakce
www.kaloricketabulky.cz

26.10.2015 Články, O kaloriích nevážně

Související články

Vejce stokrát jinak

Vejce stokrát jinak

Vždycky, když opakují film Jak básníkům chutná život, zaujme mne příprava hostiny podle knihy Připravujeme vejce.

Šimon Šafránek v podání Pavla Kříže čeká dámskou návštěvu Píšťalky v podání Evy Vejmělkové, a tak právě podle knihy Připravujeme vejce chystá vaječný raut. Jenž mu překazí, jak jinak, jeho kamarád Kendy se dvěma dívkami z televizního štábu.

Celý článek 14.3.2024

Polévka je grunt…

Polévka je grunt…

Říkaly nám to už naše babičky, ale je to pravda? Dokáže nás zasytit jenom polévka?

Na tu druhou otázku jsem nedávno dostal odpověď v pražském areálu SAPA, kam si občas se synem zajdeme koupit nějaké exotické pochoutky, koření a na oběd. Na jednom rohu je bistro, kde pán vaří jen a pouze kapří polévku. Nečekal jsem však, že dostaneme skoro litrový lavor, pardon velký talíř, plný rybího vývaru, nudlí, zeleniny a opečených kousků kapra. Měli jsme problém polévku dojíst a vlastně jsme pak dlouho, dlouho neměli hlad.

Celý článek 29.2.2024