Díky nové kuchařce „Vaříme a hrajeme si s maminkou, tatínkem, babičkou, dědečkem a kamarády“ můžete zažít nejen krásné chvíle se svojí rodinou, ale také můžete vyhrát 25% slevové kupóny na nákupy do Penny Marketu.
Pravidla soutěže:
V kuchařce „Vaříme a hrajeme si“ jsou na straně 117 předtištěna „pole“ pro vylepení očíslovaných proužku ze samolepek, které obsahují seznam surovin k vybraným receptům.
Proužky s číslem odstřihnete a nalepte do příslušného políčka. Po vylepení všech 30 proužku doplňte kontaktní údaje a stránku odstřihnete podle vyznačené linie, vše zašlete nejpozději do 30. listopadu 2015 na adresu: Penny Market s.r.o., oddělení marketingu, Počernická 257, 250 73 Radonice. Rozhodující je datum podacího razítka!
Vyhrát můžete slevovou samolepku Penny ve výši -25 %, kterou lze uplatnit / nalepit na vybraný výrobek dle podmínek akce!
Důležité ale je, abyste měli kuchařku „Vaříme a hrajeme si“. Tu můžete zakoupit na každé prodejně Penny, a to buď za plnou cenu 149,90 Kč, nebo za 49,90 Kč při nákupu nad 400 Kč s Penny kartou, nebo za 29,90 Kč při nákupu nad 1000 Kč.
S kuchařkou Vaříme a hrajeme si můžete také soutěžit o slevy na nákup a věcné ceny.
Etikety obsahují mnohé zajímavé informace, které vám pomohou i při zapisování jídelníčku do Kalorických Tabulek.
Každá etiketa potravin prodávaných v obchodě musí ze zákona a podle norem obsahovat určité typy informací, které vám pomohou jak při výběru, tak při přesném určení gramáže a kalorií.
V našich uzavřených skupinách na Facebooku sdílejí uživatelé aplikace Kalorické Tabulky vedle jídelníčků také své radosti a starosti.
Do těch radostí patří bezpochyby focení s profesionálním fotografem. O svou zkušenost se s námi podělila paní Vierka, kterou znáte z našeho blogu díky její proměně a báječným jídelníčkům, jež pravidelně sdílí na Facebooku.
Ačkoliv se asi všichni snažíme o zdravé vaření třeba v páře, smažení se stejně asi málokdo z nás vyhne.
V následujícím textu nabízíme porovnání tuků a olejů a jejich výhody i nevýhody s přihlédnutím k jejich složení nebo tzv. kouřovému bodu (nebo také bodu zakouření či tepelné stabilitě oleje).