Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Vařte se svými dětmi! A vyhrajte slevy na nákup!

Díky nové kuchařce „Vaříme a hrajeme si s maminkou, tatínkem, babičkou, dědečkem a kamarády“ můžete zažít nejen krásné chvíle se svojí rodinou, ale také můžete vyhrát 25% slevové kupóny na nákupy do Penny Marketu.

Pravidla soutěže:

V kuchařce „Vaříme a hrajeme si“ jsou na straně 117 předtištěna „pole“ pro vylepení očíslovaných proužku ze samolepek, které obsahují seznam surovin k vybraným receptům.

Penny

Proužky s číslem odstřihnete a nalepte do příslušného políčka. Po vylepení všech 30 proužku doplňte kontaktní údaje a stránku odstřihnete podle vyznačené linie, vše zašlete nejpozději do 30. listopadu 2015 na adresu: Penny Market s.r.o., oddělení marketingu, Počernická 257, 250 73 Radonice. Rozhodující je datum podacího razítka!

  • Vyhrát můžete slevovou samolepku Penny ve výši -25 %, kterou lze uplatnit / nalepit na vybraný výrobek dle podmínek akce!

Důležité ale je, abyste měli kuchařku „Vaříme a hrajeme si“. Tu můžete zakoupit na každé prodejně Penny, a to buď za plnou cenu 149,90 Kč, nebo za 49,90 Kč při nákupu nad 400 Kč s Penny kartou, nebo za 29,90 Kč při nákupu nad 1000 Kč.

Penny

S kuchařkou Vaříme a hrajeme si můžete také soutěžit o slevy na nákup a věcné ceny.

Více informací získá zákazník na www.penny.cz nebo na www.varimeahrajemesispenny.cz.

PR článek

Z archivu aneb přečtěte si také:

Jan Novosad: Nejlepší posilovnou je svět venku. Otevřete dveře a trénujte kdekoliv! Program MovNat vám ukáže, jak na to.

redakce
www.kaloricketabulky.cz

26.10.2015 Články, O kaloriích nevážně

Související články

Velikonoce – nejlepší recepty

Velikonoce – nejlepší recepty

Jídlo je radost, ne starost.

A to samozřejmě platí i během svátků. Připomeňme si, jak si užít velikonoční čas – a to včetně tradičních i nových pochoutek. A nezbytných vajec.

Celý článek 28.3.2024

Masála: Směsi indického koření a jak se v nich vyznat

Masála: Směsi indického koření a jak se v nich vyznat

S rostoucí popularitou indických restaurací začínáme i víc používat indické názvy jídel.

Asi není problém zapamatovat si, že slovo „aloo“ znamená brambory, „palak“ špenát, „chana“ že je cizrna, „dhál“ čočka, „rajma“ fazole, „mattar“ hrášek, „paneer“ je sýr, „raita“ jogurt, „gobhi“ květák „malai kofta“ opečené noky z bramborového těsta.

Celý článek 24.3.2024