Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Super nabídka pro cestovatele od ZP 211

Většina z vás už ví, že při cestách do zahraničí nemá spoléhat jen na svoji kartičku pojišťovny.

Ta vám totiž v Evropské unii kryje jen lékařsky nezbytnou zdravotní péči a mimo EU neznamená nic.

Je proto dobré mít jistotu, že na případný úraz či nemoc nedoplatíte desetitisícovými nebo i vyššími částkami ze svých kapes. Tu vám dá jedinečné cestovní pojištění, které nabízí ZP 211 prostřednictvím ERGO pojišťovny a.s.

Super nabídka pro cestovatele od ZP 211

MAX zajistí maximální plnění

Kdo chce mít absolutní klid, uzavře nový typ pojištění MAX. Při cestách po Evropě balíček E-Trip MAX a při cestách po světě W-Trip MAX zajistí kompletní pojistnou ochranu – léčebné výlohy, asistenční služby,úraz, zavazadla, odpovědnost, a to s navýšeným plněním. Krytí léčebných výloh v Evropě je v neomezené výši a ve světě je tento limit 10 milionů Kč. Trvalé následky úrazu jsou kryty až půl milionem a denníod škodné za hospitalizaci je 500 Kč. Odpovědnost za škodu je u MAX balíčku kryta až 10 miliony Kč.

Pojištění pro pejska

Při cestách se zvířátkem se můžete pojistit i na situaci, že s ním budete muset k veterináři. Nejvyšší hranicí tohoto pojistného plnění je 10 000 Kč. Pojistit lze domácí zvíře starší tří měsíců a mladší 10 let, které splňuje stanovené podmínky pro cestování do zahraničí. Užitečné bude určitě i pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou zvířetem – kryje škody na zdraví, majetku a finanční škody až do výše tří milionů Kč.

Studenti stále ZDARMA

I nadále platí úžasný benefit pro studenty– klienty ZP 211, kteří mohou mít cestovní pojištění pro výjezdy po Evropě zcela zdarma. Pokud se student rozhodne pro jednorázovou cestu do zahraničí, má pojištění zdarma až na 60 dní, pokud vyjede v rámci studijního pobytu, má cestovní pojištění zdarma až na 180 dní.

Super nabídka pro cestovatele od ZP 211

Exkluzivní nabídka pro klienty ZP 211

Jste klientem ZP 211 a berete děti či vnuky do hor, k moři nebo za poznáním i vícekrát za rok? Pak se vám určitě vyplatí exkluzivní nabídka celoročního cestovního pojištění E-Family pro neomezený počet výjezdů po Evropě v délce až 30 dní za 1 990 Kč. Pojištěnou osobou je klient ZP 211 ve věku do 70 let, přičemž pojištění je platné pro dalšího jednoho dospělého rodinného příslušníka do 70 let, který bude s pojištěným cestovat, a pro neomezený počet jejich vlastních dětí a vnoučat do18 let (včetně dětí osvojených a v pěstounské péči). Limity pojistného u tohoto balíčku odpovídají nejvýhodnějším limitům Trip MAX.

Podrobnosti o cestovním pojištění najdete na www.zpmvcr.cz.

PR článek

Z archivu aneb přečtěte si také:

Malý slovníček moderních pojmů: low carb, fresh, raw, paleo, fusion…

redakce
www.kaloricketabulky.cz

25.2.2016 Články, O kaloriích nevážně

Související články

Velikonoce – nejlepší recepty

Velikonoce – nejlepší recepty

Jídlo je radost, ne starost.

A to samozřejmě platí i během svátků. Připomeňme si, jak si užít velikonoční čas – a to včetně tradičních i nových pochoutek. A nezbytných vajec.

Celý článek 28.3.2024

Masála: Směsi indického koření a jak se v nich vyznat

Masála: Směsi indického koření a jak se v nich vyznat

S rostoucí popularitou indických restaurací začínáme i víc používat indické názvy jídel.

Asi není problém zapamatovat si, že slovo „aloo“ znamená brambory, „palak“ špenát, „chana“ že je cizrna, „dhál“ čočka, „rajma“ fazole, „mattar“ hrášek, „paneer“ je sýr, „raita“ jogurt, „gobhi“ květák „malai kofta“ opečené noky z bramborového těsta.

Celý článek 24.3.2024