Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Zdravě, ale hravě!

Ze všech stran neustále slyšíme informace o tom, že máme jíst 5 x denně, nemáme zapomínat snídat ani svačit a naše strava musí být dostatečně pestrá.

Tyto rady zní velmi jednoduše a jasně, ale realita je většinou bohužel úplně jiná.

V praxi nám totiž ke splnění těchto zásad chybí nejen čas na přípravu ale i nápady na vhodné pokrmy. Tyto problémy nyní snadno vyřešíte s novým čerstvým sýrem Président Svěží. Dnes už všichni víme, že jednostranné diety či hladovky jsou spíše na škodu. Jediným rozumným řešením je pestrá a vyvážená strava. Do racionálního jídelníčku můžete nyní směle zařadit i čerstvý sýr Président Svěží. Nejlépe ho využijete k přípravě vyvážených snídaní a svačinek. A v čem, že tkví jeho výjimečnost?

Čerstvost a žádná zbytečná chemie

Víte, proč se říká čerstvým sýrům čerstvé? Jejich název tkví v rychlosti jejich výroby. Oproti zrajícím sýrům totiž nepotřebují odpočívat, aby získaly svoji typickou chuť. V průběhu několika hodin ležení se pouze několikrát otočí, aby z nich vykapala nadbytečná syrovátka. Poté se lehce prosolí, a tím je proces výroby u konce. Président Svěží je vyrobený z vyváženého poměru přírodních ingrediencí té nejvyšší kvality – mléka, smetany a soli. Navíc neobsahuje žádné konzervanty, takže nic nezkazí váš požitek z krémové, smetanové chuti sýru, který se vám bude přímo rozplývat na jazyku. Čerstvý sýr Président Svěží je k dostání rovnou ve čtyřech příchutích, aby si každý mohl vybrat přesně podle svého. Pro milovníky jemné klasiky je připraven sýr čistě přírodní nebo s rajčaty a cibulkou. Ti, kteří mají rádi o něco výraznější chutě, si oblíbí sýr s bylinkami nebo barevným pepřem. Všechny čtyři příchutě jsou dobré jen tak namazané na pečivu, ale výborně se hodí také pro přípravu pomazánek. Stačí jen doplnit oblohou z čerstvé zeleniny a vyvážená snídaně či svačina je na světě.

čerstvý sýr Président Svěží

Více na www.presidentsvezi.cz

PR článek

Z archivu aneb přečtěte si také:

Nejlepší návod, jak se zdravým životním stylem a hubnutím začít – a hlavně u toho vydržet

redakce
www.kaloricketabulky.cz

2.5.2016 O kaloriích nevážně

Související články

Jak se nenechat napálit na internetu

Jak se nenechat napálit na internetu

A také na Facebooku, v messengeru a dalších aplikacích.

Proč tohle téma zde na Kalorických Tabulkách? Protože z našich uzavřených skupin na Facebooku víme, že mnozí uživatelé naší aplikace už někdy naletěli. Nejen obchodníčkům s hubnoucími zázraky, což ve finále znamenalo jen zhubnutí peněženky, ale také různým podvodným subjektům.

Celý článek 1.2.2024

Obiloviny v teplé kuchyni

Obiloviny v teplé kuchyni

Jíme ovesné vločky zalité studeným mlékem či rozmíchané v jogurtu, veškeré druhy pečiva jak běžného, tak celozrnného, které se z obilnin vyrábějí…

A to vše samozřejmě proto, že obiloviny jsou významným zdrojem vlákniny, bílkovin, vitamínů skupiny B včetně riboflavinu, minerálních látek, především železa, ale také zinku, jódu, mědi, manganu, vápníku, draslíku a hořčíku, a rovněž jsou zdrojem antioxidantů (selen, vitamín E).

Celý článek 25.1.2024

Iveta Gufrovičová: Pravidla skupiny Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami ve verších

Iveta Gufrovičová: Pravidla skupiny Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami ve verších

Na tomto místě obvykle představujeme úžasné proměny, které nám uživatelé aplikace Kalorické Tabulky dávají k dispozici.

Samozřejmě vás o ně nepřipravíme ani letos. Ale nyní se začtěte do veršovaných pravidel naší uzavřené skupiny na Facebooku, kterou jsme před lety vytvořili pro uživatele aplikace, aby si měli kde v relativním soukromí předávat rady a tipy.

Celý článek 20.1.2024