Cesta ke zdraví
a pohodě
App store rating

Cesta ke zdraví
a pohodě

Zdravě, ale hravě!

Ze všech stran neustále slyšíme informace o tom, že máme jíst 5 x denně, nemáme zapomínat snídat ani svačit a naše strava musí být dostatečně pestrá.

Tyto rady zní velmi jednoduše a jasně, ale realita je většinou bohužel úplně jiná.

V praxi nám totiž ke splnění těchto zásad chybí nejen čas na přípravu ale i nápady na vhodné pokrmy. Tyto problémy nyní snadno vyřešíte s novým čerstvým sýrem Président Svěží. Dnes už všichni víme, že jednostranné diety či hladovky jsou spíše na škodu. Jediným rozumným řešením je pestrá a vyvážená strava. Do racionálního jídelníčku můžete nyní směle zařadit i čerstvý sýr Président Svěží. Nejlépe ho využijete k přípravě vyvážených snídaní a svačinek. A v čem, že tkví jeho výjimečnost?

Čerstvost a žádná zbytečná chemie

Víte, proč se říká čerstvým sýrům čerstvé? Jejich název tkví v rychlosti jejich výroby. Oproti zrajícím sýrům totiž nepotřebují odpočívat, aby získaly svoji typickou chuť. V průběhu několika hodin ležení se pouze několikrát otočí, aby z nich vykapala nadbytečná syrovátka. Poté se lehce prosolí, a tím je proces výroby u konce. Président Svěží je vyrobený z vyváženého poměru přírodních ingrediencí té nejvyšší kvality – mléka, smetany a soli. Navíc neobsahuje žádné konzervanty, takže nic nezkazí váš požitek z krémové, smetanové chuti sýru, který se vám bude přímo rozplývat na jazyku. Čerstvý sýr Président Svěží je k dostání rovnou ve čtyřech příchutích, aby si každý mohl vybrat přesně podle svého. Pro milovníky jemné klasiky je připraven sýr čistě přírodní nebo s rajčaty a cibulkou. Ti, kteří mají rádi o něco výraznější chutě, si oblíbí sýr s bylinkami nebo barevným pepřem. Všechny čtyři příchutě jsou dobré jen tak namazané na pečivu, ale výborně se hodí také pro přípravu pomazánek. Stačí jen doplnit oblohou z čerstvé zeleniny a vyvážená snídaně či svačina je na světě.

čerstvý sýr Président Svěží

Více na www.presidentsvezi.cz

PR článek

2.5.2016 redakce O kaloriích nevážně

Z archivu

Biorytmy a jejich vliv na život

Dnešní doba nám nabízí spoustu možností, zkratek a vychytávek.

Často jsou nám k užitku, ale čeho je moc, toho je příliš, a tak nás někdy trochu deformují a svádějí z té přirozené cesty.

Celý článek 22.7.2023

Související články

Salsa, dip, pesto, čatní, omáčky – jaké jsou mezi nimi rozdíly?

Ochucování jídel nekončí jen u koření a bylinek, o nichž jsme psali minule. Od pradávna si lidé jídlo také ochucovali různými směsmi ze zeleniny, bylinek, olejů, medů, lesních plodů, ovoce, mléka, ryb apod.

Z podobných směsí později vznikly omáčky tak, jak je známe dnes. A to nejenom křenová, svíčková, rajská, ale i ty teplé indické, o nichž jsme rovněž psali. Nebo italské jako ta boloňská.

Celý článek 22.7.2024

Jan Lipšanský o kaloriích nevážně: Buďme rádi za uzavírky

Jako každé léto, i letos jsou centra velkých měst rozkopaná. Asi aby to turisté měli zábavnější. Ale nejenom centra, i na okrajích měst se kutá, zavírají se silnice, chodníky…

Jde o nemilou věc, ale všechno zlé bývá k něčemu dobré. A pro nás, kteří se snažíme zhubnout, jde doslova o požehnání. Skutečně.

Celý článek 12.7.2024

Pro ženy: Jak vybrat nejlepší sportovní podprsenku a čím předejít nepříjemnému tření stehen v horkých dnech

Hlídáte si jídelníček a životní styl pomocí aplikace Kalorické Tabulky? Zkoušíte přidávat pohybové aktivity, ale nikdy u svého předsevzetí nevydržíte? Jedním z důvodů může u žen být, že se při běhu či cvičení necítí zkrátka dobře – prsa skáčou a pohyb bolí.

Snadnou pomocí je v takovém případě výběr vhodné sportovní podprsenky. Bohužel takovou „maličkost“ řada žen stále podceňuje.

Celý článek 2.7.2024

Plevel v kuchyni – co obvykle obsahuje, na co si dát pozor a jak jej využít v našem jídelníčku

Každý den cestou do práce míjím nějaké ty travnaté plochy, ostatně u zastávky tramvaje je také cosi jako malá loučka.

Zajímalo mne, jestli jde „jen“ o plevel, nebo má třeba nějaké využití.

Celý článek 24.6.2024

Pozor: Zbytky jídel a na první pohled zanedbatelné drobnosti mají také své kilojouly

Nedojedená školní svačina vašeho dítěte. Hrst brambůrků a oříšků po včerejší oslavě. Řeklo by se nic moc, když to dojíte.

Ale není tomu tak…

Celý článek 26.5.2024

Dostupné všude, kde potřebuješ

Kalorické Tabulky jsou dostupné na webu, telefonu, tabletu i na chytrých hodinkách jako Garmin nebo Apple Watch.

App Store Google Play

Dine4Fit Banner Dine4Fit Banner