Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Začněte na sebe myslete ještě dnes! Ozdravte si jídelníček jako Michaela, která úspěšně hubne a hodlá v tom pokračovat

Na blogu Kaloricketabulky.cz rádi zveřejňujeme vaše příběhy, protože si myslíme, že je to ta nejlepší motivace pro ostatní.

Samozřejmě je fajn si přečíst nějaké teoretické poznatky o hubnutí, ale ruku na srdce – tak nějak stejně víme, jak to s tím hubnutím je. Jen se do toho dát. A právě konkrétní příběhy jsou skvělou inspirací.

Tip na dnešního hosta jsem dostala přímo od provozovatelky skupiny Ovládněte svůj metabolismu s Jill, o které jsme zde také již nejednou psali.

Úspěšná hubnoucí se jmenuje Michaela, je jí 22 let a pracuje jako operátorka ve výrobě. Mamina Zdenina z výše jmenované skupiny o ní tvrdí, že je úžasná a že z její proměny všem spadne brada. Pravdou je, že když jsem viděla fotky před a nyní, tak jsem jí dala za pravdu.

Michaela

Prvotním impulsem ke změně životního stylu bylo zdraví, neboť jí prý obezita vadila při většině běžných věcí, který by ráda dělala.

  • Když začala hubnout, měla 157 kg a potila se a zadýchávala i při běžné chůzi.

Můj zdravotní stav je od té doby, co jsem změnila stravování, o hodně lepšil. Změny v mém jídelníčku byly opravdu velké a hlavně jsem se musela naučit jíst po třech hodinách,“ vysvětluje sympatická dívka, která také přestala jíst smažená a hodně tučná jídla a pije nyní jen čistou vodu. „Nejím bílé pečivo, knedlíky a snažím se nejíst pšeničné výrobky jako takové. A samozřejmě vůbec žádné pochutiny jako sušenky a brambůrky,“ dodává.

A co bylo pro Michaelu nejtěžší? Uvědomit si, že se se sebou musím něco dělat a najít na to tu odvahu. „Nenáročnější byl samozřejmě začátek, ale krizi jsem zatím naštěstí neměla,“ usmívá se spokojeně.

  • Nyní váží 122 kg a říká, že ještě zdaleka není u konce.

Jedu dál,ale už teď se cítím se o mnoho lépe,“ hlásí zvesela s tím, že sama cítí, jak je už nyní úplně jiná a víc se o sebe stará.

Mám z toho neskutečnou radost,“ prozrazuje dívka, kterou prý ohlas ostatních až kolikrát překvapuje. „Tolik lidí mě podporuje a když jim ukazuji fotky, jak jsem se změnila, tak tomu nechtějí ani uvěřit!

A co Míša vzkazuje ostatním?Pokud chcete zhubnout a ve svém těle jste nešťastní, tak opravdu stačí chtít a odhodlat se, protože pak se člověk cítí už jenom lépe. A ten pocit, že to děláte pro sebe, je neskutečný.

Výzva redakce Kaloricketabulky.cz

Tímto bychom vás také rádi vyzvali, abyste se neostýchali a o své úspěchy se s ostatními podělili. Ideálně se prosím ozvěte přes zprávy na naší fanouškovské stránce na facebooku. Pokud máte k tomuto fenoménu averzi, pak napište do komentářů pod tímto článkem. Pamatujte však na to, že abychom vás mohli kontaktovat, musíte zadat svou skutečnou emailovou adresu. Děkujeme a těšíme se na vaše příběhy.

P.S. Ideální je, pokud si pořídíte přibližně stejné záběry před hubnutím a následně pak v současném stavu.

Z archivu aneb přečtěte si také:

Proč se vyplatí při hubnutí trpělivost, i když se výsledky nedostavují hned

Ing. Macáková Marcela

Studium na VŠCHT ji inspirovalo k zájmu o výživu a zdravý životní styl. Po promoci (1993) psala na toto téma pro řadu časopisů – Vlasta, Fit styl, Longevity, Moje zdraví, aj. Vedle blogu Kalorických tabulek, kde pracuje jako editorka a správce facebooku, provozuje již téměř dvacet let vlastní webík www.aerobic.cz. Tam si přijdou na své všichni, které baví jakékoliv skupinové cvičení (aerobik, jóga, pilates…)

13.6.2016 Články, Jak zhubnout

Související články

Jak nastavit aplikaci Kalorické Tabulky?

Jak nastavit aplikaci Kalorické Tabulky?

Jeden z nejčastějších dotazů, s kterými se setkáváme na technické podpoře a v našich uzavřených skupinách na Facebooku, je více než logický: Jak nastavit aplikaci Kalorické Tabulky?

Shromáždili jsme pro vás na jedno místo několik návodných článků, díky kterým to půjde jako po másle.

Celý článek 16.4.2024