Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Zimní lavina zážitků horského resortu Dolní Morava

Užijte si první stopu, jízdu rolbou i adrenalin na speciálních tratích.

Na celkem sedmi širokých sjezdovkách o délce devět a půl kilometru si užijí čerství lyžaři i zkušení sportovci, navíc vždy s garancí sněhu!

Pouze patnáct lyžařů bude moci pravidelně využít privilegium první stopy. O půl osmé ráno, ještě před tím, než se otevřou sjezdovky pro veřejnost, si dopřejte nerušenou jízdu na čerstvě upravené trati. Rezervovat si tento jedinečný zážitek můžete do odpoledne předchozího dne. A aby byl doopravdy nezapomenutelný, zkombinujte jej s brunchem na chatě Slaměnka.

A to zdaleka není jediný exkluzivní zážitek na Dolní Moravě! Poznejte z kabiny řidiče práci nejmodernější rolby na trhu. Rezervujte si hodinovou jízdu a nechte se unést silou jedenáctitunového stroje. Tento originální zážitek ocení malí i velcí milovníci techniky. Avšak ani ti nejmenší se na Dolní Moravě nudit nebudou. Děti od 0 do 4 let se mohou naučit úplné lyžařské a snowboardové základy pod dohledem zkušených instruktorů v Baby ski parku. Vstupné do tohoto speciálního parku je zdarma. Starší děti se vyřádí v Dětském ski parku Amálka.

Lyžařům bažícím po adrenalinu je určená Crossová trať, Snowpark se skoky a překážkami různých úrovní nebo speciální trať s klopenkami a zatáčkami zakončenými myší dírou Funline.

Legraci si užijete na adrenalinové Bobové dráze nebo při večerním sáňkování. Dech vám dozajista sebere výhled ze Stezky v oblacích. Nově se rozrostl počet parkovacích míst, na sezónu je návštěvníkům zdarma k dispozici skibus a veškeré vybavení na sjezdovky si v resortu můžete půjčit nebo nechat servisovat.

A pokud vás přemůžou zážitky, stačí se posunout jen o malý kousek dál do Wellness hotelu Vista, kde se můžete nechat rozmazlovat v sauně, na masážích, spa procedurách, kosmetice, ve fitness či na skvělém jídle. Zabaví se zde i vaše děti – ať už to bude v jedné z heren, na animačním programu nebo při hlídání v Dětském světě.

Více na www.dolnimorava.cz

PR článek

Z archivu aneb přečtěte si také:

Lucy Linn Fells: Proč zkusit cvičení ve vodě

redakce
www.kaloricketabulky.cz

18.12.2017 Články, O kaloriích nevážně

Související články

Velikonoce – nejlepší recepty

Velikonoce – nejlepší recepty

Jídlo je radost, ne starost.

A to samozřejmě platí i během svátků. Připomeňme si, jak si užít velikonoční čas – a to včetně tradičních i nových pochoutek. A nezbytných vajec.

Celý článek 28.3.2024

Masála: Směsi indického koření a jak se v nich vyznat

Masála: Směsi indického koření a jak se v nich vyznat

S rostoucí popularitou indických restaurací začínáme i víc používat indické názvy jídel.

Asi není problém zapamatovat si, že slovo „aloo“ znamená brambory, „palak“ špenát, „chana“ že je cizrna, „dhál“ čočka, „rajma“ fazole, „mattar“ hrášek, „paneer“ je sýr, „raita“ jogurt, „gobhi“ květák „malai kofta“ opečené noky z bramborového těsta.

Celý článek 24.3.2024