Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

V roce 2021 konečně zhubnu: Rady na efektivní užívání aplikace Kalorické Tabulky

Rozhodli jste se začít s hubnutím pomocí Kalorických Tabulek? Bravo. Jsme tu pro vás.

Mrkněte na několik málo informací, které vám pomohou v začátcích a s kterými můžete změnit své stravovací návyky jako mávnutím kouzelného proutku.

S aplikací Kalorické Tabulky nebudete nikdy hladovět. Naopak, většinu lidí překvapí, kolik toho mohou sníst.

Než s nadšením vyházíte z lednice na první pohled nezdravá jídla, zastavte se. Hubnutí s naší aplikací není skutečně o odříkání ani o tom, že se vzdáte úplně svých oblíbených pochoutek. Jen se naučíte postupně rozumět svému tělu a budete mu dávat vše, co potřebuje. A ještě si u toho pochutnávat. Jak prosté.

V roce 2021 konečně zhubnu: Rady na efektivní užívání aplikace Kalorické Tabulky

Hned teď

Pusťte si krátké video a postupujte přesně podle instrukcí. Fakt nemusíte brouzdat po internetu a hledat kalkulačky, které by vám vypočetly váš příjem. Mmimochodem, taky máme svou, ale vy to nechte pro začátek spočítat aplikaci za vás na základě vámi zadaných vstupních údajů.

A pak jezte tak, jak jste zvyklí. Ze začátku jen pozorujte „kolečka“, co vám o vašem stravování říkájí. Pravděpodobně budete překvapeni, že vám chybí bílkoviny a vláknina. Nelekejte se, jen postupně krok za krok vylepšujete svůj jídelníček. Řadu cenných informací naleznete například na našem blogu.

Jídelníček pro každý den

Samozřejmě můžete vše zkoušet stylem pokus/omyl. Nicméně lehčí je učit se od zkušených. Užitečnou nápovědu najdete v našich skupinách na facebooku:

Nezapomeňte u dotazu vždy napsat pár informací o sobě (minimálně věk, výška, váha, životní styl, váš cíl). Obě skupiny fungují na vzájemném sdílení informací s ostatními členy uzavřené skupiny.

Aplikace Kalorické Tabulky je zdarma

Přesto doporučujeme zakoupit si za 42 měsíčne tzv. Premium. Jednak investovat něco do svého rozhodnutí je z psychologického hlediská přínosné, a také se zbavíte otravných reklam a podpoříte vývoj aplikace, kterou se pro vás snažíme stále vylepšovat. Navíc získáte detailní statistiky, analýzy vašeho jídelníčku a vzorové jídelníčky. Radost udělá i sleva 30% do našeho e-shopu, kde si můžete aktuálně zakoupit knihu plnou receptů, krabičku na jídlo s sebou a originální talíř, který vám každý den připomene, že každé jídlo by mělo v sobě mít všechny základní živiny.

Kniha Kalorické Tabulky

Ve zmíněné knize najdete rady předních českých odborníků na stravování a zdravý životní styl, o svou zkušenost se s vámi podělí pětice uživatelů, kterým se díky aplikaci podařilo upravit svou váhu a zlepšit zdravotní stav. Dozvíte se tipy, díky nimž bude používání aplikace ještě snadnější. Základem je pak sto jedna receptů s QR kódem, díky kterému každé jídlo snadno přenesete do aplikace a získáte tak okamžitý přehled o tom, co jste to vlastně snědli. Žádná jiná kuchařka na trhu tuto možnost neposkytuje!

A teď už můžete začít. Ať se vám v roce 2021 podaří dosáhnout svých cílů.

Z archivu aneb přečtěte si také:

redakce
www.kaloricketabulky.cz

2.1.2021 Články, Jak zhubnout

Související články

Pět kroků, než se do hubnutí pustíte naplno

Pět kroků, než se do hubnutí pustíte naplno

Ve dnech, kdy se začínají objevovat vyšší teploty a tím pádem zásadní změny oblečení, přichází každoročně větší vlna hubnutí. To je zkušenost z praxe.

A lidé také řeší, jak mají vlastně s hubnutím začít, na co se zaměřit, jaké kroky zvolit, aby nepřepálili start.

Celý článek 2.5.2024

Markéta Nevěčná – fitness instruktorka: Rozhovor s klientkou, jež zhubla úpravou stravy a pohybem

Markéta Nevěčná – fitness instruktorka: Rozhovor s klientkou, jež zhubla úpravou stravy a pohybem

Když se v naší skupině někdy v únoru objevila úchvatná proměna mladé a sympatické Štěpánky (50 kg za rok!), bylo nám hned jasné, že její příběh může být obrovskou motivací pro ostatní.

Díky trenérce Markétě Nevěčné, s kterou dlouhodobě spolupracujeme a která vedla tuto maminku roztomilých dvojčátek na její cestě, se nyní můžete začíst do následujících řádků. Ať jsou vám k užitku.

Celý článek 28.4.2024