Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

V roce 2021 konečně zhubnu: Rady na efektivní užívání aplikace Kalorické Tabulky

Rozhodli jste se začít s hubnutím pomocí Kalorických Tabulek? Bravo. Jsme tu pro vás.

Mrkněte na několik málo informací, které vám pomohou v začátcích a s kterými můžete změnit své stravovací návyky jako mávnutím kouzelného proutku.

S aplikací Kalorické Tabulky nebudete nikdy hladovět. Naopak, většinu lidí překvapí, kolik toho mohou sníst.

Než s nadšením vyházíte z lednice na první pohled nezdravá jídla, zastavte se. Hubnutí s naší aplikací není skutečně o odříkání ani o tom, že se vzdáte úplně svých oblíbených pochoutek. Jen se naučíte postupně rozumět svému tělu a budete mu dávat vše, co potřebuje. A ještě si u toho pochutnávat. Jak prosté.

V roce 2021 konečně zhubnu: Rady na efektivní užívání aplikace Kalorické Tabulky

Hned teď

Pusťte si krátké video a postupujte přesně podle instrukcí. Fakt nemusíte brouzdat po internetu a hledat kalkulačky, které by vám vypočetly váš příjem. Mmimochodem, taky máme svou, ale vy to nechte pro začátek spočítat aplikaci za vás na základě vámi zadaných vstupních údajů.

A pak jezte tak, jak jste zvyklí. Ze začátku jen pozorujte „kolečka“, co vám o vašem stravování říkájí. Pravděpodobně budete překvapeni, že vám chybí bílkoviny a vláknina. Nelekejte se, jen postupně krok za krok vylepšujete svůj jídelníček. Řadu cenných informací naleznete například na našem blogu.

Jídelníček pro každý den

Samozřejmě můžete vše zkoušet stylem pokus/omyl. Nicméně lehčí je učit se od zkušených. Užitečnou nápovědu najdete v našich skupinách na facebooku:

Nezapomeňte u dotazu vždy napsat pár informací o sobě (minimálně věk, výška, váha, životní styl, váš cíl). Obě skupiny fungují na vzájemném sdílení informací s ostatními členy uzavřené skupiny.

Aplikace Kalorické Tabulky je zdarma

Přesto doporučujeme zakoupit si za 42 měsíčne tzv. Premium. Jednak investovat něco do svého rozhodnutí je z psychologického hlediská přínosné, a také se zbavíte otravných reklam a podpoříte vývoj aplikace, kterou se pro vás snažíme stále vylepšovat. Navíc získáte detailní statistiky, analýzy vašeho jídelníčku a vzorové jídelníčky. Radost udělá i sleva 30% do našeho e-shopu, kde si můžete aktuálně zakoupit knihu plnou receptů, krabičku na jídlo s sebou a originální talíř, který vám každý den připomene, že každé jídlo by mělo v sobě mít všechny základní živiny.

Kniha Kalorické Tabulky

Ve zmíněné knize najdete rady předních českých odborníků na stravování a zdravý životní styl, o svou zkušenost se s vámi podělí pětice uživatelů, kterým se díky aplikaci podařilo upravit svou váhu a zlepšit zdravotní stav. Dozvíte se tipy, díky nimž bude používání aplikace ještě snadnější. Základem je pak sto jedna receptů s QR kódem, díky kterému každé jídlo snadno přenesete do aplikace a získáte tak okamžitý přehled o tom, co jste to vlastně snědli. Žádná jiná kuchařka na trhu tuto možnost neposkytuje!

A teď už můžete začít. Ať se vám v roce 2021 podaří dosáhnout svých cílů.

Z archivu aneb přečtěte si také:

redakce
www.kaloricketabulky.cz

2.1.2021 Články, Jak zhubnout

Související články

PhDr. Iva Málková: Jak být i při hubnutí labužníkem

PhDr. Iva Málková: Jak být i při hubnutí labužníkem

Dnes v rozhodování kolik, co, proč a jak jíst hrají roli kromě bohaté nabídky lákavých dobrot především emoce. Jak přesvědčit lidi, že je důležité, nejen co jedí, ale i proč jedí a jak jedí?

Důležité je naučit se nebrat jídlo jako pomůcku k řešení problémů, které s ním vůbec nesouvisejí.

Celý článek 10.3.2024

Kalorické bomby najdete i v tzv. racio sortimentu

Kalorické bomby najdete i v tzv. racio sortimentu

Informovanost lidí ohledně výběru potravin se velmi zlepšuje. Nicméně někdy ne natolik, aby lidé přestali kupovat nekvalitní potraviny a výrobci takových produktů by to už neměli komu prodávat. Prostě by nebyla poptávka.

Tímto článkem bych chtěla znovu přispět k edukaci v oblasti výběru každodenních potravin.

Celý článek 3.3.2024