Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Pozvánka na Mezinárodní konferenci Moderní výživy

Rádi bychom Vás pozvali na třetí ročník Mezinárodní konference Moderní výživy, který se letos uskuteční 20. listopadu!

Kvůli vývoji epidemiologické situace v souvislosti s onemocněním COVID-19 proběhne celá konference ON-LINE, přičemž každý účastník obdrží kompletní záznam z konference.

Všechny konferenční příspěvky si tak každý bude moci pustit kdykoliv a opakovaně. Celou konferenci organizují autoři populární knihy a bestselleru Moderní výživa ve fitness a silových sportech Lukáš Roubík a Miloslav Šindelář v rámci jejich Institutu Moderní Výživy. A opět se můžete těšit na opravdu nabitý program s řečníky ze 4 zemí!

NEJNOVĚJŠÍ VĚDECKY PODLOŽENÉ INFORMACE O VÝŽIVĚ OD ŘEČNÍKŮ ZE ČTYŘ ZEMÍ Z POHODLÍ VAŠEHO DOMOVA!

Hlavním cílem konference je přinést vědecky podložené informace o výživě od odborníků srozumitelnou formou pro širokou veřejnost. Na konferenci se za jeden den dozvíte evidence-based informace z různých oblastí výživy od skutečných a špičkových odborníků z ČR, Slovenska, Irska i USA, které najednou nikde jinde neuslyšíte! Na rozdíl od jiných podobných konferencí zde dostane každý odborník téměř hodinu času, aby své téma dokázal účastníkům rozebrat a přiblížit skutečně až do hloubky. Obě přednášky v angličtině budou prezentovány živě v originálu, ale hned v týdnu po konferenci dostane každý účastník videozáznam s českými titulky.

Jednotlivé přednášky budou zaměřené na témata reálného vlivu zdravého životního stylu v prevenci a léčbě onemocnění COVID-19, role zdravé (preventivní) výživy pro naše fyzické a mentální zdraví, problematiku nízkosacharidových diet v léčbě diabetu, nejčastějších mýtů kolem modelu kalorické bilance, normalizace obezity a psychologických faktorů při léčbě obezity, vlivu různých diet a hodnot krevních lipidů a choletesterolu na riziko rozvoje kardiovaskulárních onemocnění, nebude chybět ani přednáška o populárním tématu intermittent fasting a výživě v bojových sportech!

Pozvánka na Mezinárodní konferenci Moderní výživy

Kompletní program konference s podrobnou anotací jednotlivých přednášek a podrobnými informacemi o jednotlivých řečnících a registrace najdete na webu konference.

Program konference a řečníci 

  • 09:45 hod – zahájení konference a úvodní slovo zakladatelů Institutu Moderní Výživy
  • 10:00 hod – Pandemie COVID-19 a role zdravého životního stylu – dezinformace vs. fakta.Mgr. Ing. Tereza Vágnerová (Všeobecná fakultní nemocnici v Praze)
  • 11:00 hod – Intermittent Fasting: revolučná stratégia či precenený trend? – Vilo Hečko (Fitclan)
  • 12:00 hod – Nízkosacharidová strava v léčbě diabetes mellitus – MUDr. Hana Krejčí (Všeobecná fakultní nemocnice v Praze)
  • 13:00 hod – přestávka na oběd
  • 14:00 hod – Normalizace obezity jako nový trend? – Ing. Bc. Lukáš Roubík (Institut Moderní Výživy)
  • 15:00 hod – Příjem vs. výdej energie: mýty vs. fakta – Dr. Layne Norton, PhD. (USA, Zakladatel Biolayne.com)
  • 16:00 hod – Výživa a riziko srdečních onemocnění – Danny Lennon, MSc. (Velká Británie, zakladatel Sigma Nutrition)
  • 17:00 hod – Kolik stačí ke štěstí a zdraví?MUDr. Marie Skalská (Centrum sportovní medicíny v Praze, Pro Fit Institut)
  • 18:00 hod – Výživa a redukce hmotnosti v bojových sportech – Bc. Miloslav Šindelář (Institut Moderní Výživy)
  • 19:00 hod – závěr konference. 

Konference bude probíhat v sobotu 20. 11. 2021 od 10 do 19 hod. Každý účastník konference obdrží v týdnu po konferenci kompletní videozáznamy všech přednášek (s českými titulky u obou přednášek v angličtině) s doživotním přístupem, takže není nezbytně nutné být online celý den přímo v čase konání jednotlivých přednášek a celou konferenci si tak každý bude moci pustit opakovaně a k prezentovaným informacím se kdykoliv vrátit.

Pozvánka na Mezinárodní konferenci Moderní výživy

Kompletní program konference s podrobnou anotací jednotlivých přednášek a podrobnými informacemi o jednotlivých řečnících, registrace a vstupenky najdete na webu konference.

Co získáte nákupem vstupenky na konferenci?

  • certifikát o účasti
  • slevu 20 % na všechny další akce a produkty Institutu Moderní Výživy
  • neomezený přístup ke kompletnímu záznamu konference 8+ hodin
  • 8 špičkových odborníků z celého světa
  • živá interakce s ostatními účastníky v chatu a možnost pokládat řečníkům otázky

Z archivu aneb přečtěte si také:

Zaměřeno na nohy: Jak o ně pečovat, abychom se vyhnuli nepříjemnému plísňovému onemocnění, a co případně dělat, když už tato situace nastala

redakce
www.kaloricketabulky.cz

18.11.2021 Články

Související články

Lenka: Mojí největší motivací k hubnutí byla moje dcera, chtěla jsem jí stačit, a nezadýchávat se jako bych běžela maraton

Lenka: Mojí největší motivací k hubnutí byla moje dcera, chtěla jsem jí stačit, a nezadýchávat se jako bych běžela maraton

Věděla jsem, že je něco špatně, že takhle se žít dlouhodobě nedá a vlastně ani nechci.

Kvůli tomu, jak jsem ve svých pětadvaceti letech vypadala, jsem se bála jít i k doktorce na preventivní prohlídku. Měla jsem jednoduše strach z toho, že mě postaví na váhu a já se hanbou propadnu za to, kam až jsem se dostala.

Celý článek 22.4.2024

Bravo! Jíťa vážila 170 kg a nevěděla o zdravém jídle vůbec nic, nyní má 71 kg a bude si dělat kurz fitness trenéra

Bravo! Jíťa vážila 170 kg a nevěděla o zdravém jídle vůbec nic, nyní má 71 kg a bude si dělat kurz fitness trenéra

Když jsme na naší facebookové stránce Kalorické Tabulky zveřejnili proměnu paní Bohunky, která se objevila i v médiích jako Blesk či Aha!, začali se v komentářích ozývat uživatelé naší aplikace, jež dosáhli také vysněné postavy.

Mezi nimi byla i sympatická Jíťa, která na naši žádost sepsala pár slov o své cestě. Tady jsou…

Celý článek 18.4.2024