Rádi bychom Vás pozvali na třetí ročníkMezinárodní konference Moderní výživy, který se letos uskuteční 20. listopadu!
Kvůli vývoji epidemiologické situace v souvislosti s onemocněním COVID-19 proběhne celá konference ON-LINE, přičemž každý účastník obdrží kompletní záznam z konference.
Všechny konferenční příspěvky si tak každý bude moci pustit kdykoliv a opakovaně. Celou konferenci organizují autoři populární knihy a bestselleru Moderní výživa ve fitness a silových sportech Lukáš Roubík a Miloslav Šindelář v rámci jejich Institutu Moderní Výživy. A opět se můžete těšit na opravdu nabitý program s řečníky ze 4 zemí!
NEJNOVĚJŠÍ VĚDECKY PODLOŽENÉ INFORMACE O VÝŽIVĚ OD ŘEČNÍKŮ ZE ČTYŘ ZEMÍ Z POHODLÍ VAŠEHO DOMOVA!
Hlavním cílem konference je přinést vědecky podložené informace o výživě od odborníků srozumitelnou formou pro širokou veřejnost. Na konferenci se za jeden den dozvíte evidence-based informace z různých oblastí výživy od skutečných a špičkových odborníků z ČR, Slovenska, Irska i USA, které najednou nikde jinde neuslyšíte! Na rozdíl od jiných podobných konferencí zde dostane každý odborník téměř hodinu času, aby své téma dokázal účastníkům rozebrat a přiblížit skutečně až do hloubky. Obě přednášky v angličtině budou prezentovány živě v originálu, ale hned v týdnu po konferenci dostane každý účastník videozáznam s českými titulky.
Jednotlivé přednášky budou zaměřené na témata reálného vlivu zdravého životního stylu v prevenci a léčbě onemocnění COVID-19, role zdravé (preventivní) výživy pro naše fyzické a mentální zdraví, problematiku nízkosacharidových diet v léčbě diabetu, nejčastějších mýtů kolem modelu kalorické bilance, normalizace obezity a psychologických faktorů při léčbě obezity, vlivu různých diet a hodnot krevních lipidů a choletesterolu na riziko rozvoje kardiovaskulárních onemocnění, nebude chybět ani přednáška o populárním tématu intermittent fasting a výživě v bojových sportech!
09:45 hod – zahájení konference a úvodní slovo zakladatelů Institutu Moderní Výživy
10:00 hod – Pandemie COVID-19 a role zdravého životního stylu – dezinformace vs. fakta. – Mgr. Ing. Tereza Vágnerová (Všeobecná fakultní nemocnici v Praze)
12:00 hod – Nízkosacharidová strava v léčbě diabetes mellitus – MUDr. Hana Krejčí (Všeobecná fakultní nemocnice v Praze)
13:00 hod – přestávka na oběd
14:00 hod – Normalizace obezity jako nový trend? – Ing. Bc. Lukáš Roubík (Institut Moderní Výživy)
15:00 hod – Příjem vs. výdej energie: mýty vs. fakta – Dr. Layne Norton, PhD. (USA, Zakladatel Biolayne.com)
16:00 hod – Výživa a riziko srdečních onemocnění – Danny Lennon, MSc. (Velká Británie, zakladatel Sigma Nutrition)
17:00 hod – Kolik stačí ke štěstí a zdraví? – MUDr. Marie Skalská (Centrum sportovní medicíny v Praze, Pro Fit Institut)
18:00 hod – Výživa a redukce hmotnosti v bojových sportech – Bc. Miloslav Šindelář (Institut Moderní Výživy)
19:00 hod – závěr konference.
Konference bude probíhat v sobotu 20. 11. 2021 od 10 do 19 hod. Každý účastník konference obdrží v týdnu po konferenci kompletní videozáznamy všech přednášek (s českými titulky u obou přednášek v angličtině) s doživotním přístupem, takže není nezbytně nutné být online celý den přímo v čase konání jednotlivých přednášek a celou konferenci si tak každý bude moci pustit opakovaně a k prezentovaným informacím se kdykoliv vrátit.
Tímto článkem rozhodně nechceme podporovat pití alkoholu, ale ukázat, že když si člověk začne hlídat vyvážený jídelníček pomocí TABULEK, nemusí se hned zřeknout všech svých libůstek.
Když mi bylo osmnáct, utekla jsem z domu a odstěhovala se za přítelem. Chtěla jsem být svobodná, nemuset řešit domácí hádky a mít klid na přípravu na maturitu.
Stres u mě vyvolával pocit neustálého hladu, který jsem zaháněla hlavně sladkým, zejména čokoládou, kterou bych mohla jíst snad celý den. Ani jsem si nevšimla, že jsem tak nějak „vyrostla“ na všechny strany.