Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Lenka: Najděte si na hubnutí parťáka, protože ve dvou se to lépe táhne. Mně v tomto směru pomohl manžel.

Dnes vám přinášíme další proměnu z naší uzavřené skupiny Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými tabulkami.

Děkujeme všem, kteří tímto způsobem motivují ostatní.

Paní Lenka (31 let) je momentálně na rodičovské dovolené s dvěmi malými dětmi. Než začala hubnout, její míry při výšce 176 cm byly: 99,6 kg, pas 103 cm a boky 116 cm. Když vznikal tento článek, byly míry následující: 77,4 kg, pas 85 cm, boky 106 cm.

Lenka Holá

Sympatická maminka se pro změnu životního stylu rozhodla ze dvou zásadních důvodů – zdravotních (bolesti kolenou, zadýchávání i při obyčejné procházce) a pak chtěla stačit svým klukům a trávit nimi aktivně čas.

Jak na to

Nejdříve si zaplatila jídelníček do začátku, aby nad ní někdo držel pomocnou ruku. To jí časem přestalo vyhovovat, tak začala používat aplikaci Kalorické Tabulky. A dle toho upravila stravování. Navíc přidala pohyb podle videí na internetu, například FITFAB.

  • Ze začátku bylo prý těžké vytrvat, hlavně když nejsou hned vidět výsledky. V takových chvílích má člověk chuť to vzdát a „vyprdnout“ se na to. Chtělo to hodně přemlouvání. Ale ten úžasný pocit potom dle slov paní Lenky stojí za to.

Má ráda rychlá a jednoduchá jídla, která přesto chutnají. Napřílad celozrnnou tortillu plněnou kuřecím masem, zeleninou a syrečky zapečenou v grilu

Co bylo nejtěžší?

Paní Lenka přiznává, že pro ni určitě jídlo. Prý začínala s hubnutím několikrát, a nikdy u toho nevydržela. Když si pak zkusila zapsat jeden den do aplikace Kalorické Tabulky, aby viděla, jak na tom je, zjistila, že jí vlastně málo.

Největší krize se objevila vloni v létě, kdy se kolem ní každý cpal zmrzlinami, melouny a proléval chlazenými ovocnými pivy. „Bylo těžké se ovládat a zase se na to nevykašlat,“ přiznává, ale věděla, že když už se vydržela hlídat půl roku, bylo by škoda to vzdát.

Osobní zhodnocení úspěchu

Ještě mám spoustu práce před sebou, než se dostanu na svoji vysněnou váhu a vzhled,“ tvrdí sympatická maminka, která viditelně omládla a zkrásněla. A umí být na sebe i pyšná. A to je dobře. Vždyť současnou váhu měla naposled v prvním ročníku na střední škole!

I když vím, že někdo dokáže těch 20 kg shodit za polovinu času, než to šlo mně, tak já mám každé kilo opravdu vydřené. A díky tomu se nikdy nechci dostat tam, kde jsem byla,“ uvažuje logicky.

Vzkaz na závěr

Vydržte a nevzdávejte to! Když jsem to zvládla já, věčný začátečník, tak to zvládne každý. A doporučuji najít si parťáka, ať na to nejste sami. Mně je nevětší podporou manžel, který se do toho vrhl se mnou. Ve dvou se to lépe táhne.

Chcete také zhubnout? Mohlo by se vám hodit:

Z archivu aneb přečtěte si také:

Sbohem, obezito! Já se k té vysněné figuře projím

Sbohem, obezito! Já se k té vysněné figuře projím

V naší skupině Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými tabulkami jsme před časem pro lepší orientaci zavedli označení experti.

Jde povětšinou o výživové poradce, kteří s námi spolupracují a dovedou fundovaně reagovat na dotazy uživatelů aplikace Kalorické tabulky. Ale mezi experty jsou i čestné výjimky. Lidé, které zkrátka vyvážené stravování natolik chytlo, že dnes umí poradit stejně dobře jako ti odborníci.

Celý článek 30.10.2021 0

redakce
www.kaloricketabulky.cz

28.5.2022 Články, Jak zhubnout

Související články

Lenka: Mojí největší motivací k hubnutí byla moje dcera, chtěla jsem jí stačit, a nezadýchávat se jako bych běžela maraton

Lenka: Mojí největší motivací k hubnutí byla moje dcera, chtěla jsem jí stačit, a nezadýchávat se jako bych běžela maraton

Věděla jsem, že je něco špatně, že takhle se žít dlouhodobě nedá a vlastně ani nechci.

Kvůli tomu, jak jsem ve svých pětadvaceti letech vypadala, jsem se bála jít i k doktorce na preventivní prohlídku. Měla jsem jednoduše strach z toho, že mě postaví na váhu a já se hanbou propadnu za to, kam až jsem se dostala.

Celý článek 22.4.2024

Bravo! Jíťa vážila 170 kg a nevěděla o zdravém jídle vůbec nic, nyní má 71 kg a bude si dělat kurz fitness trenéra

Bravo! Jíťa vážila 170 kg a nevěděla o zdravém jídle vůbec nic, nyní má 71 kg a bude si dělat kurz fitness trenéra

Když jsme na naší facebookové stránce Kalorické Tabulky zveřejnili proměnu paní Bohunky, která se objevila i v médiích jako Blesk či Aha!, začali se v komentářích ozývat uživatelé naší aplikace, jež dosáhli také vysněné postavy.

Mezi nimi byla i sympatická Jíťa, která na naši žádost sepsala pár slov o své cestě. Tady jsou…

Celý článek 18.4.2024