Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Marta: Nemoc vám ukáže, že jste dělali něco špatně

Pravidelně zde přinášíme proměny uživatelů Kalorických Tabulek, kteří s jejich pomocí zhubli. Dnešní příběh má tzv. přidanou hodnotu.

Máte se rádi? A vážíte si svého zdraví, nebo je považujete za samozřejmost?

Děkujeme paní Martě, která se ve skupině Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami sdílela svůj příspěvek, na základě kterého jsme ji požádali o pár slov navíc. Tady jsou:

Člověk si plánuje, má tisíce přání, ale život se tomu směje. Pošle vám překážku, kterou jste nuceni buď přeskočit, nebo jen tak obejít a vykašlat se na ni. Mně život poslal do cesty rakovinu prsu.

Marta: Nemoc vám ukáže, že jste dělali něco špatně

Jsem pozitivní člověk, tak hned po prvním šoku jsem pochopila, že mi nemoc má něco ukázat. A vzala ji jako výzvu, kterou přeskočím velkým skokem.

Nemoc vám ukáže opravdu hodně věcí. V první řadě, kdo je rodina. Ta je super. Pak kdo jsou přátelé – zbyla jich hrstka. A pak hlavně, kdo jste vy!

Ukáže vám, že jste něco dělali špatně, že se nemáte moc rádi a stále se vám na sobě něco nelíbí. To všechno vám nemoc vezme a dá šanci si to vzít zpět. Vezme vám pocit bezpečí života, vezme vám vlasy, řasy, obočí i kus těla. Tak a máš to! Pořád se ti něco nelíbilo, ve všem byla chyba, tak žij bez toho….

Pochopila jsem, co mi to má říct. Sama sebe jsem si nevážila a pořád se odsuzovala a myslela na druhé. Vzpamatovala jsem se, pochopila. Děkuji. Chtěla jsem svůj život zpátky. Já děkovala i za chemošku. Za léčbu, která skončila úspěšně.

  • Dostala jsem druhou šanci. Děkuji.

Léčba vás z toho dostane, ale taky vám toho hodně zanechá. Mimo jiné mi dala přes 30 kg navíc, hormonální léčbu, bolavé klouby – super koktejl. K tomu přechod. A přestala jsem kouřit. Tohle byl špatně namíchaný nápoj k hubnutí.

  • Kila letěla nahoru dál a člověk se bál i napít vody. Rok po léčbě totální boubelka se 141 kg a s berlí. Bez šance na nějaké sportování.

V lednu 2022 nastal zlom. Ve svých 58 letech přece musím něco udělat. Takhle nelze existovat. Nejdřív jsem zkusila přerušovaný půst. Dobrý – jde to. Najednou váha měsíc stojí.

  • Jim málo, nebo moc?

Pak jsem si přečetla o možnosti stáhnout Kalorické Tabulky. Tak jo, ať se ukážou. A ukázaly se. Jsou super. Zjistila jsem, že jím málo! Koupila jsem si plnou verzi (PREMIUM) na rok. Proč ne? Mám se už ráda, ne?

Tak vše vážím, zapisuji a přemýšlím, co budu jíst. Ráda teď nakupuji a plánuji.
Kalorické Tabulky mě naučily nebát se jídla. A dokonce si můžu dát i něco sladkého a zdravého.

Zatím mám o 13,5 kg méně. Jedu dál a těším se na další kila, která půjdou dolů. Můj cíl je velký, ale mám přece tolik času dělat něco pro sebe. Chodím na procházky se psem. A když mi to zdraví dovolí, vezmu hůlky na chůzi a jdu se projít.

Marta: Nemoc vám ukáže, že jste dělali něco špatně

Když se chce, tak to jde. Člověk nemá hledat výmluvy, proč to nejde, ale najít způsob, aby to šlo.

Kalorické Tabulky, moc vám děkuji. Jste nyní mé kamarádky pro každý den. Děkuji.

Tip redakce Kalorické Tabulky

Jídelníčky paní Marty můžete sledovat ve skupině Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami

Chcete také zhubnout? Mohlo by se vám hodit:

Z archivu aneb přečtěte si také:

redakce
www.kaloricketabulky.cz

1.6.2022 Články, Jak si udržet zdraví, Jak zhubnout

Související články

Kalorické bomby najdete i v tzv. racio sortimentu

Kalorické bomby najdete i v tzv. racio sortimentu

Informovanost lidí ohledně výběru potravin se velmi zlepšuje. Nicméně někdy ne natolik, aby lidé přestali kupovat nekvalitní potraviny a výrobci takových produktů by to už neměli komu prodávat. Prostě by nebyla poptávka.

Tímto článkem bych chtěla znovu přispět k edukaci v oblasti výběru každodenních potravin.

Celý článek 3.3.2024

Anna Nováková: Diastáza břišních svalů

Anna Nováková: Diastáza břišních svalů

Dvě ze tří rodiček trápí vystouplé břicho, necitlivost – „odpojení“ středu těla nebo nevzhledný „převis“, a to i dlouhou dobu po porodu. A nejen je. Ženy podstupující hormonální léčbu, ženy s nadváhou či ženy procházející menopauzou se též potýkají s mnohými tělesnými výzvami.

Pokud se ve svém těle necítíte dobře, stydíte se nosit upnutá trička (natož plavky) a nevíte, kdy, jak a jestli vůbec se vám podaří břicho oploštit do uspokojivé podoby, tento článek je tu pro vás.

Celý článek 20.2.2024