Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Jarmila: Moje zkušenosti se Sencor Chytrou kuchyňskou váhou

Dostala se mi do rukou nová Sencor váha s Bluetooth a možností odeslat jídlo přímo do svého jídelníčku v Kalorických Tabulkách.

Nejsem žádný spisovatel, nepíšu nikam články a už vůbec ne recenze, ale dala jsem dohromady pár slov o zkušenostech, jak s váhou pracovat.

Začnu tím, že jsem vážně nadšená z jasně zelené barvy i prvotního provedení. Není to nudná šedá nebo černá váha. Krásně svítí v kuchyni, takže nemusím hledat, kde je.

Jarmila: Moje zkušenosti se Sencor Chytrou kuchyňskou váhou

 

Když mi ji přivezli, bála jsem se, že ji nezvládnu nastavit. Jsem totiž technický antitalent. Stáhla jsem si aplikaci. A co teď? Povolit Bluetooth a čekat, co ještě budu muset dělat, upravit nebo nastavit. A ono nic. Vše se krásně samo připojilo a mohla jsem hned začít vážit.

Oceňuji velmi jednoduché připojení. Aby byly mé dojmy pravdivé, přiznávám, že na druhém telefonu mi to házelo chybu, protože je starší a chtělo to potvrdit nastavení.

První dny mi samozřejmě trvalo, než jsem se s ní seznámila, přišla na to, jak nastavit g místo ml a tak dále. Jsem typ, jenž měl rád starší tlačítkové váhy. Bohužel tady moc není vidět, kde se to dá přepnout a jak to pořádně nastavit. Je to ale drobnost, kterou kompenzuje velký a krásně čitelný display.

Musím říct, že mi nyní tato váha hodně pomáhá, jelikož někdy jsem ráda, že popadnu jídlo a jdu. S malým dítětem se nemohu moc zdržovat psaním a zapisováním. Vážení je v tuto chvíli lehčí, když se samo propíše do aplikace KalorickéTabulky.cz.

Moje zkušenosti se Sencor Chytrou kuchyňskou váhou

Jediné, co mi ze začátku chybělo, byla možnost skenování potravin. To by ulehčilo zapisování ještě více. Stačilo pár připomínek od členů skupiny Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami, kteří tuto aplikaci používají a váhu si také pořídili, a vývojáři hned začali pracovat. Přidali tam skenování potravin.

Takže teď si najdu potravinu přes kód, zvážím, uložím a je to tam. Za sebe mohu váhu jen a jen doporučit, je vážně úžasná. Pokud někdo ještě váhá, směle do toho.

P.S. Je to super dárek na Vánoce či narozeniny, tak se zkuste zmínit doma a třeba ji dostanete a bude vám dělat radost.

O Jarmile

Jarmila je skalní členkou skupiny Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami. Ačkoliv před nedávnem porodila, stále ochotně radí všem, kteří si s aplikací neví rady. Děkujeme.

Tipy redakce Kalorické Tabulky

Z archivu aneb přečtěte si také:

redakce
www.kaloricketabulky.cz

6.11.2022 Články, O kaloriích nevážně

Související články

Vejce stokrát jinak

Vejce stokrát jinak

Vždycky, když opakují film Jak básníkům chutná život, zaujme mne příprava hostiny podle knihy Připravujeme vejce.

Šimon Šafránek v podání Pavla Kříže čeká dámskou návštěvu Píšťalky v podání Evy Vejmělkové, a tak právě podle knihy Připravujeme vejce chystá vaječný raut. Jenž mu překazí, jak jinak, jeho kamarád Kendy se dvěma dívkami z televizního štábu.

Celý článek 14.3.2024

Polévka je grunt…

Polévka je grunt…

Říkaly nám to už naše babičky, ale je to pravda? Dokáže nás zasytit jenom polévka?

Na tu druhou otázku jsem nedávno dostal odpověď v pražském areálu SAPA, kam si občas se synem zajdeme koupit nějaké exotické pochoutky, koření a na oběd. Na jednom rohu je bistro, kde pán vaří jen a pouze kapří polévku. Nečekal jsem však, že dostaneme skoro litrový lavor, pardon velký talíř, plný rybího vývaru, nudlí, zeleniny a opečených kousků kapra. Měli jsme problém polévku dojíst a vlastně jsme pak dlouho, dlouho neměli hlad.

Celý článek 29.2.2024