Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Pozvánka na konferenci Institutu Moderní Výživy

Rádi bychom Vás pozvali na čtvrtý ročník Mezinárodní konference Moderní výživy, která se letos uskuteční v sobotu 26. listopadu v Praze anebo on-line!

Konference totiž bude poprvé v tzv. hybridní formě, tedy s možností fyzické účasti přímo v sále anebo on-line z pohodlí Vašeho domova. Hlavním cílem konference je přinést vědecky podložené informace o výživě od odborníků srozumitelnou formou pro laickou i odbornou veřejnost.

Na konferenci se za jeden den dozvíte evidence-based informace z různých oblastí výživy od dvanácti špičkových odborníků z ČR a ze Slovenska, které najednou nikde jinde neuslyšíte!

Mezinárodní konference Moderní výživy

Jednotlivé přednášky budou zaměřené na témata kvalita a bezpečnost potravin, nutriční endokrinologie, kalorický paradox, tuky a oleje v lidské výživě a jejich změny při tepelné úpravě potravin, výživa dětí, těhotných a kojících žen a kritické myšlení v oblasti výživy a zdravého životního stylu. ‍Na letošním ročníku konference budou 4 hlavní příspěvky formou hodinových prezentací od 4 řečníků z ČR a ze Slovenska a v odpolední části proběhnou 3 moderované diskusní panely, ve kterých vystoupí celkem dalších 9 řečníků. 

Všichni účastníci fyzické i on-line formy konference dostanou po konferenci kompletní videozáznam z celé konference! Účastníci fyzické formy konference v Praze mají v ceně vstupenky samozřejmě zajištěný oběd a občerstvení v průběhu celého dne konference.

Mezinárodní konference Moderní výživy, která se letos uskuteční v sobotu 26. listopadu v Praze anebo on-line

Kompletní program konference s podrobnou anotací jednotlivých přednášek a podrobnými informacemi o jednotlivých řečnících a registrace najdete na webu konference.

Program konference a řečníci 

09:50 hod Zahájení konference a úvodní slovo zakladatelů Institutu Moderní Výživy  

10:00 hod Kalorický paradox: Keď predstava o príjme a výdaji kalórií nekopíruje realitu – Vilo Hečko (Fitclan) 

11:00 hod Kritické myšlení ve výživě – Petr Havlíček 

12:00 hod Tuky a oleje ve výživě a jejich změny při tepelné úpravě potravin – prof. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D. (Česká zemědělská univerzita) 

13:00 hod Přestávka na oběd

14:00 hod Nutričná endokrinológia – je tento nový smer kľúčový pre stravovanie? – MUDr. Boris Bajer, Ph.D. (Centrum výživy a tréningu)

15:00 hod Diskusní panel – Výživa dětí, těhotných a kojících žen

Mgr. Lucie Guilleminot, MUDr. Marie Skalská, Mgr. Eva Kraus 

16:00 hod Diskusní panel – Bezpečnost a kvalita potravin

prof. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D., Ing. Ladislav Žatečka, Ing. Martin Masár 

17:00 hod Diskusní panel – Kritické myšlení ve výživě a zdravém životním stylu

Ing. Lukáš Hána, Mgr. Patrik Kořenář, Kristýna Skalická 

18:00 hod Závěr konference

Konference bude probíhat v sobotu 26. 11. 2022 od 10 do 18 hod v krásných prostorách Wellness Hotel Step**** na adrese Malletova 1141, 190 00 Praha 9 anebo on-line z pohodlí Vašeho domova. 

Všichni účastníci fyzické i on-line formy konference dostanou v týdnu po konferenci kompletní videozáznam z celé konference s doživotním přístupem, takže není nezbytně nutné být v sále anebo online celý den přímo v čase konání jednotlivých přednášek a celou konferenci si tak každý bude moci pustit opakovaně a k prezentovaným informacím se kdykoliv vrátit. 

Mezinárodní konference Moderní výživy, která se letos uskuteční v sobotu 26. listopadu v Praze anebo on-line

Kompletní program konference s podrobnou anotací jednotlivých přednášek a podrobnými informacemi o jednotlivých řečnících, registrace a vstupenky najdete na webu konference.

Co získáte nákupem vstupenky na konferenci?

  • certifikát IMV 
  • slevu 20 % na další akce a produkty Institutu Moderní Výživy
  • neomezený přístup ke kompletnímu záznamu konference (8 hodin)
  • 12 špičkových odborníků z ČR a ze Slovenska 
  • networking s ostatními účastníky konference a možnost pokládat řečníkům otázky (ve fyzické podobě i on-line prostřednictvím chatu)

Z archivu aneb přečtěte si také:

Kalorie a kalorický deficit – mýty vs. fakta

Kalorie a kalorický deficit – mýty vs. fakta

Ačkoliv to zní neuvěřitelně, i v dnešní době se stále můžeme setkat s různými „guru“ na výživu, kteří tvrdí, že kalorický deficit je nesmysl.

A že pro hubnutí jsou nejdůležitější například bílkoviny, trojpoměr makroživin, případně kvalita potravin…

Celý článek 17.4.2021 7

redakce
www.kaloricketabulky.cz

2.11.2022 Články, Jak zhubnout

Související články

Lenka: Mojí největší motivací k hubnutí byla moje dcera, chtěla jsem jí stačit, a nezadýchávat se jako bych běžela maraton

Lenka: Mojí největší motivací k hubnutí byla moje dcera, chtěla jsem jí stačit, a nezadýchávat se jako bych běžela maraton

Věděla jsem, že je něco špatně, že takhle se žít dlouhodobě nedá a vlastně ani nechci.

Kvůli tomu, jak jsem ve svých pětadvaceti letech vypadala, jsem se bála jít i k doktorce na preventivní prohlídku. Měla jsem jednoduše strach z toho, že mě postaví na váhu a já se hanbou propadnu za to, kam až jsem se dostala.

Celý článek 22.4.2024

Bravo! Jíťa vážila 170 kg a nevěděla o zdravém jídle vůbec nic, nyní má 71 kg a bude si dělat kurz fitness trenéra

Bravo! Jíťa vážila 170 kg a nevěděla o zdravém jídle vůbec nic, nyní má 71 kg a bude si dělat kurz fitness trenéra

Když jsme na naší facebookové stránce Kalorické Tabulky zveřejnili proměnu paní Bohunky, která se objevila i v médiích jako Blesk či Aha!, začali se v komentářích ozývat uživatelé naší aplikace, jež dosáhli také vysněné postavy.

Mezi nimi byla i sympatická Jíťa, která na naši žádost sepsala pár slov o své cestě. Tady jsou…

Celý článek 18.4.2024