Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Nastavení aplikace Kalorické Tabulky – snadno a rychle

Stáhl sis aplikaci Kalorické Tabulky a nevíš, co dál? Zhlédl jsi videonávod, a stejně si nejsi jistý, jak na to? Nevadí. Vše se zvládne.

Postupuj podle jednoduchých kroků, které sestavil Jan Freudl ze skupiny Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami.

Začni ještě dnes zapisovat svá jídla do aplikace Kalorické Tabulky.

V uzavřené skupině, kterou provozuje tým aplikace Kalorické Tabulky, se lidé nejčastěji ptají, zda mají dobře nastaveno. Ano, může se to zdát jako věda, ale pro začátek úplně postačí, když uděláš toto:

  1. Nainstaluj aplikaci Kalorické Tabulky.
  2. V „Můj profil“ vyplň pohlaví, věk a výšku.
  3. V „Můj profil“ – „Nastaveni jídelníčku“ vyber podle tvé aktivity denní výdej. Nedávej podle zadaných aktivit, to je pokročilá volba. Na to máš dost času. Většině lidí sedí „Lehká aktivita“. Ostatní předvolby nech vypnuté.
  4. Teď „Můj profil“ – „Vlastní cíle“ nastav na „zhubnout“ (pokud tedy chceš zhubnout). Klinknout na „Vlastní BM“ a zvolit výchozí hodnota, pak „Denní příjem“ a zase výchozí hodnota.
  5. V „Můj profil“ – „Vlastní nutrienty“ u všech dej výchozí hodnoty. Do výchozí hodnoty je dáš tak, že na ně v mobilu klikneš a vybereš (u Android) “výchozí hodnota” a u iOS klikneš na takový ten kroužek se šipkou vpravo nad klávesnicí.

Tím máš nastaven příjem energie a živin pro hubnutí, který odpovídá tvým tělesným parametrům. Jednoduché, že?

A teď pozor

Ideálně každý večer si naplánuješ jídla na další den tak, aby ti vyšel příjem 100 % a živiny byly zelené. No a pak to všechno hezky sníš a budeš mít radost, že svému tělu dáváš vše potřebné v optimálním množství.

Nastavení aplikace Kalorické Tabulky - snadno a rychle

Tipy navíc

Na začátku své cesty a pak každý týden se zvážíš a změříš v pase a přes boky. Někdo se i fotí, to záleží na tobě.

Přibližně po měsíci zkontroluješ, jak to funguje. Pokud ubývají cm a váha jde o cca 0,5 kg za týden dolů, tak je to OK. Pokračuj. Pokud jdou cm dolů, ale váha ne, je to taky v pohodě. Pokud to jde rychleji, je možné trochu přidat na příjmu tím, že změníš nastavení denního výdeje o jeden stupeň výš. Pokud to jde pomaleji, je potřeba přidat pohyb. NIKDY nesnižovat příjem.

Nastavení aplikace Kalorické Tabulky - snadno a rychle

Motivaci, inspiraci a cenné rady najdeš v uzavřených skupinách na Facebooku: Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami a Chudneme a jeme zdravo s Kalorickými tabuľkami na Slovensku.

Kdo je Jan Freudl?

Spokojený uživatel aplikace Kalorické Tabulky, kterého baví zkoušet, jak to celé funguje, sdílet své zkušenosti a učit se od ostatních nové věci. Vstává za ranního kuropění a cvičí. Každý den vkládá příspěvek plný rad, tipů a vyzkoušených receptů, včetně screenů z aplikace. Chystá si do práce krabičky, protože kdo je připraven, není zaskočen. Moc si vážíme jeho času, který věnuje skupině, potažmo uživatelům naší aplikace, protože jako ředitel stavební firmy ho nemá nazbyt. Děkujeme.

Nastavení aplikace Kalorické Tabulky - snadno a rychle

P.S. Chcete se také přidat do naší skupiny? Jste vítáni! Jen si, prosím, pozorně přečtěte článek o tom, jak to ve skupině funguje. Jen tak se totiž budete cítit dobře a dozvíte se snadno vše, co vás zajímá.

Z archivu aneb přečtěte si také:

redakce
www.kaloricketabulky.cz

30.1.2023 Články, Jak zhubnout

Související články

PhDr. Iva Málková: Jak být i při hubnutí labužníkem

PhDr. Iva Málková: Jak být i při hubnutí labužníkem

Dnes v rozhodování kolik, co, proč a jak jíst hrají roli kromě bohaté nabídky lákavých dobrot především emoce. Jak přesvědčit lidi, že je důležité, nejen co jedí, ale i proč jedí a jak jedí?

Důležité je naučit se nebrat jídlo jako pomůcku k řešení problémů, které s ním vůbec nesouvisejí.

Celý článek 10.3.2024

Kalorické bomby najdete i v tzv. racio sortimentu

Kalorické bomby najdete i v tzv. racio sortimentu

Informovanost lidí ohledně výběru potravin se velmi zlepšuje. Nicméně někdy ne natolik, aby lidé přestali kupovat nekvalitní potraviny a výrobci takových produktů by to už neměli komu prodávat. Prostě by nebyla poptávka.

Tímto článkem bych chtěla znovu přispět k edukaci v oblasti výběru každodenních potravin.

Celý článek 3.3.2024