Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Eva (55 let): První dvě kila byla dole už po měsíci – a to mě hodně povzbudilo

Často a rádi zde představujeme báječné ženy a muže, kteří jsou ochotni se podělit o svou cestu s Kalorickými Tabulkami.

Těší nás nejen jejich vstřícnost sepsat o sobě pár vět, ale také to, když nám píšete, jak velkou motivací jsou pro vás tyhle příběhy.

Už nějaký ten pátek obdivujeme s ostatními členy skupiny Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami tipy na jednoduchá a přitom výživově vyvážená jídla paní Evy. Ta 25 let pracovala jako pečovatelka a nyní dělá ve školní jídelně kuchařku.

Eva (55 let): První dvě kila byla dole už po měsíci - a to mě hodně povzbudilo

A protože s pomocí naší aplikace Kalorické Tabulky odhodila 15 přebytečných kilogramů, požádali jsme ji také o zkušenost s hubnutím.

Tady už jsou její slova:

Posledních patnáct let jsem vystřídala různé diety, cvičení, včetně posilovny, omezování určitých potravin, dokonce jsem ve svých padesáti zkoušela i běh. Bohužel kvůli zdravotním problémům, které se třikrát řešily i operativně, už pak ani to cvičení nešlo jako dřív.

Nicméně vždy jsem pár kil shodila, ale během chvilky zase nabrala. Dnes už vím, že můj problém byl v tom, že jsem jedla špatně. A že dokud člověku nesepne v hlavě, co chce a že pro to něco udělá, nejde to.

Zlomem se pro mě stalo setkání s Kačkou Vrankovou. Teď si uvědomuji, že ona může za můj nový šatník, tak nevím, jestli jí poděkovat nebo poslat účet (smích). I když tak úplně snadné to taky nebylo. Když mi popisovala, jak pracuje s aplikací Kalorické Tabulky – sestavuje a zapisuje, sice jsem ji vyslechla a uznala, že jí to po zhubnutí moc sluší, ale řekla si, že tohle teda NE. To pro mě není. Po čase mi to ale začalo vrtat hlavou a do aplikace jsem se nakonec v říjnu 2021 přihlásila.

Eva (55 let): První dvě kila byla dole už po měsíci - a to mě hodně povzbudilo

Prvních 14 dní jsem si nadávala, do čeho jsem se to dala, ale postupem času nebyl problém složit jídelníček, hlavně díky podpoře a radám ochotných lidí ve skupině Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami.

První dvě kila byla dole už po měsíci. A to mě hodně povzbudilo. Nejvíc se mi líbí, že stačí otevřít lednici, zapojit fantazii a jídlo je na světě. Když si pak po čase okolí všimne, že jste štíhlejší, je to další motivace jít dál a vydržet.

Na začátku jsem si dala cíl z 85 kg jít na 75 kg. Když jsem toho dosáhla, řekla jsem si, že dám i těch 5 kg. Teď mám 70 kg, už nehubnu, jen udržuji. Jídlo si většinou vážím, i když časem člověk obvykle už odhadne.

Když vám pak pan doktor na plicním (jsem astmatik) řekne, že výsledky po roční kontrole jsou super a sestřička se omluví, že má v kartě u mě špatnou váhu, tak to potěší dvojnásob.

Ve svých skoro pětapadesáti letech nečekám žádné zázraky. Kůže je trochu popraskaná, břicho po třech operacích taky není jak ve dvaceti, ale jsem spokojená. A nejvíce mě potěšila pochvala je od staršího vnuka (6 let), když mi řekl „babiku, jsi kočka“

Závěrem bych chtěla zdůraznit, že se člověk musí naučit mít rád sám sebe. To je hodně důležité. Musí se umět pochválit a udělat si radost. Velké poděkování patří Kalorickým Tabulkám, všem hodným a slušným lidem ve skupině – řadu z nich už beru jako přátele.

Eva (55 let): První dvě kila byla dole už po měsíci - a to mě hodně povzbudilo

Přeji všem, ať dojdou ke své vysněné váze. A buďme k sobě navzájem hodní a slušní. Mějte se krásně, Eva.

P. S: Vždycky mi vadilo, že mi příroda nadělila větší hrudník, ten se teď malinko zmenšil…

Chcete také zhubnout? Mohlo by se vám hodit:

Z archivu aneb přečtěte si také:

Výživový poradce: Má smysl detoxikace organismu?

Výživový poradce: Má smysl detoxikace organismu?

Jako každé jaro i to letošní je internet plný nabídek na detoxikaci organismu. Možná vám chodí i e-mailem nebo přes soukromé zprávy na Facebooku.

Než si podobné produkty zakoupíte, zamyslete se nad tím, jaká pozitiva vám to může přinést. Povětšinou je slibována očista od toxinů či zhubnutí. Je tomu ale skutečně tak? Dostaví se očekávaný efekt?

Celý článek 19.3.2023 0

redakce
www.kaloricketabulky.cz

25.3.2023 Články, Jak zhubnout

Související články

Pět kroků, než se do hubnutí pustíte naplno

Pět kroků, než se do hubnutí pustíte naplno

Ve dnech, kdy se začínají objevovat vyšší teploty a tím pádem zásadní změny oblečení, přichází každoročně větší vlna hubnutí. To je zkušenost z praxe.

A lidé také řeší, jak mají vlastně s hubnutím začít, na co se zaměřit, jaké kroky zvolit, aby nepřepálili start.

Celý článek 2.5.2024

Markéta Nevěčná – fitness instruktorka: Rozhovor s klientkou, jež zhubla úpravou stravy a pohybem

Markéta Nevěčná – fitness instruktorka: Rozhovor s klientkou, jež zhubla úpravou stravy a pohybem

Když se v naší skupině někdy v únoru objevila úchvatná proměna mladé a sympatické Štěpánky (50 kg za rok!), bylo nám hned jasné, že její příběh může být obrovskou motivací pro ostatní.

Díky trenérce Markétě Nevěčné, s kterou dlouhodobě spolupracujeme a která vedla tuto maminku roztomilých dvojčátek na její cestě, se nyní můžete začíst do následujících řádků. Ať jsou vám k užitku.

Celý článek 28.4.2024