Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Objevte Svět zdraví na hubnuti.kaloricketabulky.cz

Ačkoliv všichni víme, že v zásadě hubnutí není nic jiného než matematika (smích), neboť prostě musíme méně přijmout než vydat, mnozí z nás s touto skutečností stále bojují.

Přitom chyba nemusí být v našem přístupu, ale v neznalosti specifických faktorů, které se týkají přímo naší osoby. Řešením může být nutriční typologie, jež dokáže rozkrýt a řešit váš konkrétní problém s nadváhou.

Komplexní nutriční typologie je unikátní systém, který umožňuje určení individuálního typu metabolismu, podle kterého následně odborník sestaví podrobný plán a jídelníček tak, aby vedl k optimálnímu zdraví a ideální hmotnosti ve vašem konkrétním případě.

Tuto zajímavou službu nabízí například Svět zdraví. Součástí programu je spolupráce se specialisty, kteří vám pomohou sladit vaše potřeby se způsobem života a pohybovými aktivitami. Hlavním garantem programu Svět zdraví je Dr. Petr Fořt, Csc., jenž je autorem řady knih o výživovém poradenství a respektovaným odborníkem v daném oboru.

Hubnutí podle zásad nutriční typologie

Nabízený program vychází ze zásad tradiční indické medicíny, jež je však spojena s moderními principy západní medicíny. Váš výživový specialista vám sestaví výživový plán a individuální jídelníček na základě vašich tělesných dispozic a zdravotního stavu, který se určuje téměř revolučními metodami: analýza genů, krve, pH organismu, aj.

Opravdu to funguje. Dnes už nikdo nepochybuje o značném vlivu zkonzumovaného jídla na naše zdraví. Lidské tělo je skutečně obdivuhodná továrna. A pokud dodržujeme její pravidla, dokáže se vypořádat s řadou neduhů a nemocí  – bez užívání léků.

Problémem je, že často své tělo krmíme nejen špatnými potravinami, ale také v nevhodných kombinacích. Každému totiž vyhovuje něco jiného.

Díky precizní diagnostice u odborníků, zjistíte svůj metabolický věk, obsah tuků, včetně tolik diskutovaného vnitřního (viscerálního) tuku a obsah vody v těle (analýza na profesionálním přístroji Tanita).

Od svého poradce tak dostanete tipy, díky kterým nebudete šidit své chuťové buňky, a přesto začnete postupně hubnout a blížit se ke své ideální váze. Společně totiž odstraníte skryté příčiny nadváhy, které často ani nemusí být zapříčiněny nedostatkem pohybu nebo nadměrným příjmem kalorií.

Odborník na základě výše zmíněné podrobné diagnostiky snadno zjistí zdravotní komplikace, které vám pomůže také hned vyřešit.

Nutriční terapeut

Nutriční terapeut

Je to tak snadné

Klikněte na hubnuti.kaloricketabulky.cz a objednejte se na úvodní konzultaci za 200 Kč.

Objednat se můžete na pobočkách prakticky po celé republice – a to vždy v rámci svého kraje. Stačí vyplnit formulář (jméno, email, telefon a kontaktní místo, které si vyberete z nabízeného seznamu) a počkat, až se vám telefonicky ozve pracovník, s kterým si ihned domluvíte schůzku na pobočce.

Následně získáte jídelníček na míru, díky kterému nastartujete hubnutí. Dále je na vás, zda budete ve svém úsilí pokračovat pod odborným dohledem, či již samostatně. (Seznam pracovišť a přestavení vybraných odborníků zde.)

Co získáte?

Nutriční profil vaší osobnosti, na základě kterého bude sestaven vyškolenými specialisty program trvalé redukce váhy pomocí vhodných a nevhodných potravin přímo pro vás. Zbavíte se zdravě a relativně snadno nadbytečných, nezdravých návyků a škodlivin těle. A protože vše souvisí se vším, zredukuje se i vaše únava a stres.

Pamatujte, že sestavení a dodržování osobního stravovacího plánu pod dohledem specialistů je klíčovým zlomem ve vašem snažení o dosažení ideální tělesné hmotnosti a zlepšení zdravotního stavu.

Z archivu aneb přečtěte si také:

Kalorické Tabulky: Není nutné počítat každý gram

redakce
www.kaloricketabulky.cz

7.4.2014 Články, Jak zhubnout

Související články

Bravo! Jíťa vážila 170 kg a nevěděla o zdravém jídle vůbec nic, nyní má 71 kg a bude si dělat kurz fitness trenéra

Bravo! Jíťa vážila 170 kg a nevěděla o zdravém jídle vůbec nic, nyní má 71 kg a bude si dělat kurz fitness trenéra

Když jsme na naší facebookové stránce Kalorické Tabulky zveřejnili proměnu paní Bohunky, která se objevila i v médiích jako Blesk či Aha!, začali se v komentářích ozývat uživatelé naší aplikace, jež dosáhli také vysněné postavy.

Mezi nimi byla i sympatická Jíťa, která na naši žádost sepsala pár slov o své cestě. Tady jsou…

Celý článek 18.4.2024

Jak nastavit aplikaci Kalorické Tabulky?

Jak nastavit aplikaci Kalorické Tabulky?

Jeden z nejčastějších dotazů, s kterými se setkáváme na technické podpoře a v našich uzavřených skupinách na Facebooku, je více než logický: Jak nastavit aplikaci Kalorické Tabulky?

Shromáždili jsme pro vás na jedno místo několik návodných článků, díky kterým to půjde jako po másle.

Celý článek 16.4.2024