Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Mgr. Tereza Semrádová, DiS.: Fitbalet® – cvičení, které vás naladí do pohody

Fitbalet® je tanečně posilující a protahující skupinové cvičení, které je specifické střídáním protahujících a posilujících prvků.

Pokud cítíte již jisté rozčarování z ostatních „poskakujících“ forem cvičení, zde se přeladíte na klidnější notu.

Užijete si překrásných volnějších melodií a přinesete uvolnění svému tělu a otevření své mysli. Na lekcích Fitbalet® posílíte především zádové svaly, všechny svaly nohou, krásně vytvarujete zadeček a zlepšíte si držení těla.

Přitom si protáhnete zkrácené svaly, zlepšíte koordinaci pohybu paží a nohou, a hlavně – budete se cítit žensky, protože ladné pohyby jsou na ženách krásné.

ilustrační foto: Fitbalet®

ilustrační foto: Fitbalet®

Cvičení probíhá v tepové frekvenci blízké aerobnímu prahu, proto je Fitbalet® vysoce efektivní z pohledu hubnutí. Velmi tomu napomáhá i podmanivá hudba, při níž se po celodenním shonu běžného dne snadno odreagujete a přijdete na příjemnější myšlenky.

Cvičení Fitbalet® je také velmi šetrné k vašim kloubům, především díky absenci tvrdých doskoků a dopadů. Cvičí se naboso, což má blahodárný vliv na nožní klenbu, která se tak procvičí a posílí, a může tak snadno dojít k odeznění problémů s chodidly.

ilustrační foto: Fitbalet®

ilustrační foto: Fitbalet®

Neočekávejte na cvičení těžké a náročné choreografie, v první řadě by vás měla hodina nadchnout a bavit. Na lekci je velmi důležitá také hudba, která není pouze doplňkem, ale určuje rytmus a náladu celé hodiny. Lekce Fitbalet® jsou vhodné pro každého, kdo má rád spojení tance, hudby a pohybu, přičemž se nekladou žádné nároky na předchozí tančení zkušenosti.

Zatancuje si opravdu každý bez rozdílu věku a pohlaví. Cvičení Fitbalet® tak má jedinečnou příležitost přinést radost z pohybu, být vhodným doplňkem k ostatním aktivitám a především zkvalitnit váš život a naplnit jej optimismem a vůli něco pro sebe udělat.

Za zapůjčení oblečení na focení děkujeme Feel Joy!
www.feel-joy.cz

A které pohybové aktivitě se pravidelně věnujete vy? Zkoušíte nové styly, nebo máte své osvědčené programy? Napište nám do komentářů pod článek, zajímáte nás.

Z archivu aneb přečtěte si také:

Kateřina: Je třeba si říct „já zhubnu“, nikoliv „budu hubnout“!

Mgr.Semrádová, DiS.
www.fitbalet.cz

Profesionální lektorka
Motto: Vše co ve sportu ošidíš, ošidíš jen sám na sobě.  (Roman Šebrle)

16.10.2014 Články, Fitness a wellness

Související články

Saša Rohlíková: Jak hubne ta, co učí hubnout druhé

Saša Rohlíková: Jak hubne ta, co učí hubnout druhé

Cvičím a sportuju celý život. Sport je i součástí mé práce, neboť aktivně vedu jako trenérka lekce pohybu.

Přesto jsem byla poslední roky s vlastním tělem nespokojená. Z mnoha zdravotních, osobních i celosvětových důvodů šla poctivá péče o mne stranou. Byla jsem zvyklá být ve formě, ale ta najednou „zmizela“.

Celý článek 12.2.2024

Kryoterapie: Mráz dokáže léčit tělo i duši

Kryoterapie: Mráz dokáže léčit tělo i duši

Extrémní horko, nebo nepředstavitelný mráz? Saunu už většina z nás zkusila. Pokud se v ní cítíme dobře, přináší nám řadu benefitů.

A stejně tak pár minut v nepředstavitelném mrazu dokáže s naším tělem zázraky….

Celý článek 16.12.2023