Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Kniha Kalorické Tabulky je na světě! Najdete v ní jednoduché recepty, rady odborníků a proměny uživatelů oblíbené aplikace

V časech, kdy se více lidí než obvykle zamýšlí nad svým životních stylem a snaží se zbavit nadbytečných kilogramů, přichází na trh kniha Kalorické Tabulky, jež spojuje výhody aplikace s listováním v papírové kuchařce.

Budeme rádi, když se stane vaším věrným pomocníkem v té vaší cestě za vysněným cílem.

Aplikaci Kalorické Tabulky pravidelně používá více než milion lidí všech věkových skupin k tomu, aby zhubli, přibrali nebo „jen“ dodali svému tělu chybějící živiny. Ve stejnojmenné knize najdete rady předních českých odborníků na stravování a zdravý životní styl, o svou zkušenost se s vámi podělí pětice uživatelů, kterým se díky aplikaci podařilo upravit svou váhu a zlepšit zdravotní stav.

Kniha Kalorické Tabulky je na světě! Najdete v ní jednoduché recepty, rady odborníků a proměny uživatelů oblíbené aplikace

Dozvíte se tipy, díky nimž bude používání aplikace ještě snadnější. A hlavně objevíte sto jedna snadných receptů, u kterých jsou kromě obvyklého výčtu ingrediencí a popisu přípravy uvedeny i hodnoty makroživin a energie. A aby to bylo ještě jednodušší, každý recept obsahuje QR kód, díky kterému se jídlo načte přímo do aplikace.

Ještě jste aplikaci Kalorické Tabulky nezkusili a nevíte, co si máte o jejím fungování myslet? Výstižně (a navíc hezky poeticky) to popisuje v úvodu knihy novinář Jan Lipšanský: „Někteří berou zapisování do aplikace jako hru. Hru na vyvážený jídelníček se správným rozložením tuků, sacharidů, vlákniny a bílkovin. Někdy vyplňování tabulek připomíná detektivku. Jak to nakonec dopadne, až se to večer vše sečte? Hercule Poirot by si sezval na konci dne do místnosti tuky, bílkoviny, vlákninu, cukry, příjem a výdej, a pak by oznámil, co, kde a jak bylo špatně, a co dobře. Jestli je vrahem tuk či cukry, málo pohybu, kombinace toho všeho. Jestli byla pomocníkem detektiva dvouhodinová denní chůze, více zeleniny k běžným jídlům na talíři, případně něco jiného. Nejde jen o hubnutí, ale o pochopení vlastního těla, jeho potřeb a v neposlední řadě o zlepšení zdravotního stavu.

Ano, je to vlastně zábava, jak nám každý den potvrzují naši uživatelé, kteří už pochopili, co jejich tělo potřebuje. A díky kterým vlastně kniha vznikla, protože vedle výživových poradců jsou autory receptů samotní uživatelé aplikace Kalorické Tabulky.

  • Je nám ctí, že jsme se mohli v rámci tohoto projektu spojit s Nakladatelství Jota, které letos slaví 30 let na trhu.

Náš tip:

Udělejte si radost a objednejte si knihu i báječný talíř, který vám pomůže vizuálně ohlídat správně vyvážený příjem živin. A hlavně vám svým optimistickým designem udělá radost z každodenní přípravy jídla.

Kniha Kalorické tabulky je na světě! Najdete v ní jednoduché recepty, rady odborníků a proměny uživatelů oblíbené aplikace

K naší první knize se samozřejmě budeme zde na blogu pravidelně vracet. Představíme vám odborníky, kteří na ní spolupracovali, vybrané recepty a proměny uživatelů aplikace www.kaloricketabulky.cz, kterým odhozené kilogramy zásadně změnily život. Na našem facebooku pak představíme také autory jednotlivých receptů a střípky a zajímavosti z práce na tomto unikátním projektu.

Sledujte proto:

Ať se vám daří! Kolektiv aplikace Kalorické Tabulky.

Z archivu aneb přečtěte si také:

redakce
www.kaloricketabulky.cz

31.10.2020 Články, O kaloriích nevážně

Související články

Velikonoce – nejlepší recepty

Velikonoce – nejlepší recepty

Jídlo je radost, ne starost.

A to samozřejmě platí i během svátků. Připomeňme si, jak si užít velikonoční čas – a to včetně tradičních i nových pochoutek. A nezbytných vajec.

Celý článek 28.3.2024

Masála: Směsi indického koření a jak se v nich vyznat

Masála: Směsi indického koření a jak se v nich vyznat

S rostoucí popularitou indických restaurací začínáme i víc používat indické názvy jídel.

Asi není problém zapamatovat si, že slovo „aloo“ znamená brambory, „palak“ špenát, „chana“ že je cizrna, „dhál“ čočka, „rajma“ fazole, „mattar“ hrášek, „paneer“ je sýr, „raita“ jogurt, „gobhi“ květák „malai kofta“ opečené noky z bramborového těsta.

Celý článek 24.3.2024

Vejce stokrát jinak

Vejce stokrát jinak

Vždycky, když opakují film Jak básníkům chutná život, zaujme mne příprava hostiny podle knihy Připravujeme vejce.

Šimon Šafránek v podání Pavla Kříže čeká dámskou návštěvu Píšťalky v podání Evy Vejmělkové, a tak právě podle knihy Připravujeme vejce chystá vaječný raut. Jenž mu překazí, jak jinak, jeho kamarád Kendy se dvěma dívkami z televizního štábu.

Celý článek 14.3.2024