Video připravila blogerka, jež si říká Zelená fazolka. Pro blog Kalorických tabulek připravila již článek Jak si vybrat restauraci, kde se naobědváte bez pocitu viny, kde se čtenář doví řadu užitečným tipů ohledně stravování mimo domov: Na co se zaměřit při výběru restaurace a jak následně vytipovat vyvážený pokrm či odhadnout velikost porce.
Na jejím blogu naleznete i návody na cvičení.
Děkujeme jí za přízeň a skvělou spolupráci. A věříme, že její postřehy pomohou i vám, ať už se týkájí stravování v restauraci nebo zapisování do aplikace www.kaloricketabulky.cz, která je tu pro všechny stále ZDARMA!
Panuje obecně rozšířený názor, že zdravá jídla jsou příliš drahá. A aby člověk mohl jíst zdravě, musel by utratit hromadu peněz.
Jako každý názor, také tento v něčem pravdivý je, v něčem nikoliv. Pravda je, že kvalitní a skutečně bio potraviny z farem jsou drahé, stejně tak jako maso z farem. O mořských plodech ani nemluvě.
Trend snižování spotřeby lepkového pečiva a lepku obecně je poslední dobou v módě.
Chce to však opravdu přemýšlet, jestli třeba není vhodnější jen se více věnovat svému jídelníčku a trochu přehodnotit stravovací návyky než začít držet bezlepkovou dietu, protože to streemoval někdo slavný na instáči…