Video připravila blogerka, jež si říká Zelená fazolka. Pro blog Kalorických tabulek připravila již článek Jak si vybrat restauraci, kde se naobědváte bez pocitu viny, kde se čtenář doví řadu užitečným tipů ohledně stravování mimo domov: Na co se zaměřit při výběru restaurace a jak následně vytipovat vyvážený pokrm či odhadnout velikost porce.
Na jejím blogu naleznete i návody na cvičení.
Děkujeme jí za přízeň a skvělou spolupráci. A věříme, že její postřehy pomohou i vám, ať už se týkájí stravování v restauraci nebo zapisování do aplikace www.kaloricketabulky.cz, která je tu pro všechny stále ZDARMA!
Ochucování jídel nekončí jen u koření a bylinek, o nichž jsme psali minule. Od pradávna si lidé jídlo také ochucovali různými směsmi ze zeleniny, bylinek, olejů, medů, lesních plodů, ovoce, mléka, ryb apod.
Z podobných směsí později vznikly omáčky tak, jak je známe dnes. A to nejenom křenová, svíčková, rajská, ale i ty teplé indické, o nichž jsme rovněž psali. Nebo italské jako ta boloňská.
Milí čtenáři blogu aplikace Kalorické Tabulky, než se dostanu k tomu, abych vám předala moje tipy, jak nestrávit v kuchyni příliš času, ráda bych se s vámi krátce podělila o to, jak jsem k přípravě vyváženého jídla našla cestu já.
A jak jsem se naučila zacházet s časem, který je třeba tomu věnovat.
Můžeme si to říct rovnou – ano, stanovování cílů je jedním z nejúčinnějších a zároveň nejlevnějších nástrojů, který můžeme využít při snaze o úpravu hmotnosti a udržení dlouhodobé motivace.
Ať už jste muž nebo žena, tento proces může zásadně ovlivnit (ne) úspěch ve snaze o zlepšení životního stylu.
Jako každé léto, i letos jsou centra velkých měst rozkopaná. Asi aby to turisté měli zábavnější. Ale nejenom centra, i na okrajích měst se kutá, zavírají se silnice, chodníky…
Jde o nemilou věc, ale všechno zlé bývá k něčemu dobré. A pro nás, kteří se snažíme zhubnout, jde doslova o požehnání. Skutečně.