Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Nejnovější vědecky podložené informace o výživě z pohodlí vašeho domova

Zveme vás na druhý ročník Československé evidence-based konference o výživě #2, která se uskuteční 21. listopadu 2020.

Kvůli vývoji epidemiologické situace v souvislosti s onemocněním COVID-19 proběhne celá konference ON-LINE, přičemž každý účastník obdrží kompletní záznam z konference.

Celou konferenci organizují autoři populární knihy a bestselleru Moderní výživa ve fitness a silových sportech Lukáš Roubík a Miloslav Šindelář v rámci jejich Institutu Moderní Výživy a můžete se opět těšit na opravdu nabitý program! Všechny konferenční příspěvky si NAVÍC každý účastník bude moci pustit kdykoliv ze záznamu.

Pozvánka na konferenci Institutu Moderní Výživy: Nejnovější vědecky podložené informace o výživě z pohodlí vašeho domova

Nejnovější vědecky podložené informace o výživě od řečníků ze čtyři zemí z pohodlí vašeho domova

Hlavním cílem konference je přinést vědecky podložené informace o výživě od odborníků srozumitelnou formou pro širokou veřejnost. Na konferenci se za jeden den dozvíte evidence-based informace z různých oblastí výživy od skutečných a špičkových odborníků z ČR, ze Slovenska, Velké Británie a z USA, které najednou nikde jinde neuslyšíte! Na obě přednášky v angličtině je zajištěn simultánní překlad. Na rozdíl od jiných podobných konferencí zde dostane každý odborník téměř hodinu času, aby své téma dokázal účastníkům rozebrat a přiblížit skutečně až do hloubky.

Jednotlivé přednášky budou v letošním roce zaměřené na témata redukčních diet, hubnutí a udržitelnost výsledků, zdraví našich střev a mikrobiom, problematiku stárnutí a ovlivnění dlouhověkosti výživou a životním stylem, praktický pohled na jídelníček mladých a dospívajících sportovců, výživu ve vytrvalostních sportech, ultramaratonech a jak se stát hybridním atletem, nebude chybět kontroverzní téma veganství a problematika morbidní obezity a praktické zkušenosti z televizního pořadu “Tlouštíci”.

Kompletní program konference s podrobnou anotací jednotlivých přednášek a podrobnými informacemi o jednotlivých řečnících a registrace najdete na webu konference.

Konference bude probíhat od 10 do 19 hod a všichni účastníci obdrží po konferenci časově neomezený záznam všech přednášek.

Program konference:

  • 10:00 hod Anti-aging aneb správnou výživou k dlouhověkosti? – Mgr. Ing. Tereza Vágnerová (Všeobecná fakultní nemocnici v Praze)
  • 11:00 hod Jak prakticky na jídelníček mladého sportovce? – MUDr. Marie Skalská (Centrum sportovní medicíny v Praze, Pro Fit Institut)
  • 12:00 hod Die less, finish faster – výhody vytrvalostného tréningu – Martin Horniak (Slovensko, Zakladateľ FTR Hybrid Training, spolumajiteľ BodyWorld.sk)
  • 13:00 hod Přestávka na oběd
  • 14:00 hod Jak správně pracovat s “tlouštíky”? – Ing. Bc. Lukáš Roubík (Institut Moderní Výživy)
  • 15:00 hod Rostlinná vs. živočišná strava: co je zdravější? – Miloslav Šindelář (Institut Moderní Výživy)
  • 16:00 hod Doba proteinová – Bc. Sandra Schmidová (výživová terapeutka a vedoucí nutričních poraden Institutu Moderní Výživy)
  • 17:00 hod Udržitelnost hubnutí: současné důkazy – Danny Lennon, MSc. (Velká Británie, zakladatel Sigma Nutrition)
  • 18:00 hod Zdraví našich střev a mikrobiom – Dr. Gabrielle Fundaro, CISSN, CHC (USA, konzultant Renaissance Periodization a poradce International Society of Sports Nutrition)
  • 19:00 hod Závěr konference.

Kompletní program konference s podrobnou anotací jednotlivých přednášek a podrobnými informacemi o jednotlivých řečnících, registrace i POSLEDNÍ ZLEVNĚNÉ VSTUPENKY najdete na webu konference.

Pozvánka na konferenci Institutu Moderní Výživy: Nejnovější vědecky podložené informace o výživě z pohodlí vašeho domova

Co získáte nákupem vstupenky na konferenci?

  • certifikát o účasti
  • slevu 20 % na všechny další akce a produkty Institutu Moderní Výživy
  • záznamy z celé konference

(propagace akce našeho spolupracovníka Lukáše Roubíka, který má významný prostor také v naší knize Kalorické Tabulky)

Z archivu aneb přečtěte si také:

O mýtech, šarlatánech a informačním chaosu ve výživě s Lukášem Roubíkem, autorem best-selleru Moderní výživa

redakce
www.kaloricketabulky.cz

16.11.2020 Články

Související články

Malý slovníček moderních pojmů: low carb, fresh, raw, paleo, fusion…

Malý slovníček moderních pojmů: low carb, fresh, raw, paleo, fusion…

Každá nová doba s sebou nese i mnohá nová pojmenování nejen z gastronomické oblasti.

Dnes se podíváme na pár nově používaných slov, na něž byste před pár desítkami let nenarazili, případně jen okrajově, a vysvětlíme si, co znamenají – a že většinou znamenají to samé, co kdysi, jen se tomu prostě říká jinak.

Celý článek 29.6.2022 0

Vše, co do sebe dostanete v létě, využijete v závěru roku

Vše, co do sebe dostanete v létě, využijete v závěru roku

Blíží se čas dovolených, koupaček, posedávání na zahrádkách, čas koncertů, setkávání se s rodinami a přáteli, doba grilovaček.

Dělejte to, co vás nejvíc baví, a myslete, prosím, na to, že energii, kterou do sebe dostanete právě během léta, využijete hlavně ke konci roku.

Celý článek 28.6.2022 0

Andrea (53 let): Rok mi trvalo, než jsem našla svou cestu

Andrea (53 let): Rok mi trvalo, než jsem našla svou cestu

Když se nedávno objevil ve skupině KT příspěvek, kde paní Andrea psala, že chce povzbudit hlavně ženy 50 plus, aby věděly, že i v tomto věku to jde, ihned jsme ji poprosili o sepsání pár motivačních řádků pro tuto věkovou kategorii.

Často totiž slýcháváme názory, že hubnutí od určitého věku je už jen o tvrdém odříkání a mnohdy se vůbec nepodaří.

Celý článek 25.6.2022 0