Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Jak vám pomáhá aplikace Kaloricketabulky.cz zhubnout a hlídat si živiny?

Možná jste si všimli nenápadné rubriky Ohlasy uživatelů, kterou máme umístěnou dole na hlavní straně aplikace.

Objevují se v ní vaše postřehy, úspěchy a také pochvaly naším směrem, za které moc děkujeme. Vaše slova jsou pro nás důležitá!

Všechny ohlasy pečlivě pročítáme. Některé jsou krátké, jiné delší, občas se tam objeví celý román. Za všechny moc děkujeme. A protože si myslíme, že by mohly být pěknou motivací pro ty z vás, kteří zatím se zapisováním jídelníčku váhají, případně to nevydrželi dostatečně dlouho, přikládáme takový malý výběr úspěchů našich uživatelů.

Zapisování jídelníčku do aplikace Kaloricketabulky.cz

Alena

Tabulky využívám asi 14 dní a jsem nadšená. Konečně mám kontrolu nad svým jídlem a vím, čeho jím moc a čeho málo, takže se mohu propracovat k vyváženému jídelníčku. Za výživového poradce jsem před časem zaplatila 10 000 Kč a nic z toho. Tady mám zadarmo dokonalý přehled. Super aplikace.

Renča

Jako diabetička si sleduji denní příjem, hlavně sacharidy a tuky. Denně si zapisuji denní příjem a pravidelné aktivity. Jsem šťastná za tyto tabulky – moc mi pomáhají. Děkuji Vám za ně. Jste skvělí.

Jaroslav

Vážení a milí, kdybyste už nevytvořili nic jiného, je toto dost a zasloužíte si uznání a úctu. Ve srovnání se žvatláním všelijakých těch „nutrimachrů“ je to tu k mání doma, na stole, přehledné, vnitřně provázané, dotažené detaily a nápověda srozumitelná i pro mne… Paráda! Děkuji, děkuji.

Lenka

Díky těmto tabulkám jsem přestala mít hrůzu z jídla a konečně po marných pokusech zhubla o čtyři velikosti – a přitom nehladověla. Děkuji.

Barbora

Hubnutí mě začalo díky tabulkám bavit. Nehladovím a hýbu se přiměřeně své kondici. Hubne mi to pomalu, ale jistě (cca 3 kg za měsíc). Váha se nevrací zpátky nahoru a je to fajn. Moc děkuji tvůrcům těchto stránek, patří jim právem velká pochvala. Kdyby záleželo na mě, jistě by měli dostat část peněz ze státního rozpočtu, která jde na zdravotnictví, protože přispívají k prevenci proti obezitě a kardiovaskulárním onemocněním.

zapisování jídelníčku do aplikace Kaloricketabulky.cz

 

Sandra

Nejlepší aplikace, co může být! Společně s vaší stránkou jsem zhubla 30 kg!

Pavel

Já osobně jsem začal používat tabulky pro nabrání hmotnosti. Zjistil jsem, jak málo jím, a tak jsem si to upravil a hned šla váha nahoru. Myslím, že byste měli na stránkách zmínit, že se dají tabulky využít i takto.

Mirka

Skvělé stránky! Vždy se k nim vracím a dost mi pomáhají. Fandím tvůrcům a přeji jim čím dál více uživatelů.

Petra G.

Jsem nadšená! Děkuju za tyhle stránky. Konečně je hubnutí srozumitelnější a jednodušší!

Stanislav V.

Chci také pochválit tyto stránky, které jsou perfektním pomocníkem při hubnutí. Odmalička jsem měl problémy s nadváhou. Ve dvaceti letech jsem se rozhodl shodit a šel jsem na to tvrdě. Ale dnes vím, že špatně. Hladověl jsem a skoro nic jsem nejedl. Něco shodil, ale do roka nastal návrat a také tolik obávaný jojo efekt. Váha u mě dosáhla 175 kg!

Před časem mi po rakovině bohužel zemřela manželka a zůstal jsem sám s malými dětmi. Tehdy mi pomohla moje maminka, která mi ukázala Kaloricketabulky.cz. Rozhodl jsem to vyzkoušet, protože jsem věděl, že při mé obezitě jsou už zdravotní rizika opravdu vysoká a já tu přece nemohu nechat děti samotné.

Zaregistroval jsem se letos na Valentýna a od té doby vše poctivě zapisuji. Baví mě krabičkovat, vařit a připravovat různé pomazánky a jiné nízkotučné chuťovky. Můj začátek byl tedy při výšce 180 cm 175 kg, obvod pasu 160 cm a hrudníku 138 cm. Po měsíci jsem měl 162,4 kg (úbytek -12,6 kg), pas 146 cm (-14 cm) a hrudník 133 cm (-5 cm).

Takto rychlý úbytek je dle lékařů běžný u lidí extrémně obézních. Ztratil jsem přebytečnou vodu a zdravou stravou taky škodliviny z těla. Pak se to již zpomalilo: ve 3. týdnu už to šlo o 1,2 kg a ve 4. týdnu o 1,4 kg, což je úplně ideální.

Musím říct, že vždycky mi přišlo zvláštní, že v obchodě někdo stál a počítal kalorie. Dnes trávím v obchodě sice cca hodinu, ale baví mě to. A díky vašemu programu, kdy si vše zapisuji, vidím, že to funguje. Doporučuji to všem známým a i čtenářům tohoto blogu, kteří nejsou ještě rozhodnutí: BĚŽTE DO TOHO!

Markéta

Srdečně děkuji za tuto neuvěřitelnou aplikaci! Zapisuji si 3 měsíce a díky ní jsem o 10 kg lehčí! Navíc se cítím dobře, hlídám podíl živin, můj jídelníček se blíží téměř k ideálu… Moc děkuji za všechny, kteří se zoufale snažili zhubnout několik let. A najednou to jde a není to ani nějak zvlášť velká dřina, ale vlastně zábava. Přehledy velmi motivují k tomu, co a kdy jíst. Ještě jednou veeeeeeliké díky!

  • Jak vidíte,  zapisování jídelníčku do aplikace Kaloricketabulky.cz není zdaleka jen o hubnutí, i když právě v této oblasti sklízíme (společně s vámi) velké úspěchy. Vaše záznamy vám totiž pomáhají mít pod kontrolou nejen množství, ale také složení vašich jídel.  Přejeme vám co nejvíce potěšení z hodnotného a nutričně vyváženého jídla. Děkujeme za přízeň.

Všechny ohlasy najdete zde

Z archivu aneb přečtěte si také:

Jak zhubnout podle Luny

Ing. Macáková Marcela

Studium na VŠCHT ji inspirovalo k zájmu o výživu a zdravý životní styl. Po promoci (1993) psala na toto téma pro řadu časopisů – Vlasta, Fit styl, Longevity, Moje zdraví, aj. Vedle blogu Kalorických tabulek, kde pracuje jako editorka a správce facebooku, provozuje již téměř dvacet let vlastní webík www.aerobic.cz. Tam si přijdou na své všichni, které baví jakékoliv skupinové cvičení (aerobik, jóga, pilates…)

30.5.2016 Články, Jak zhubnout

Související články

PhDr. Iva Málková: Jak být i při hubnutí labužníkem

PhDr. Iva Málková: Jak být i při hubnutí labužníkem

Dnes v rozhodování kolik, co, proč a jak jíst hrají roli kromě bohaté nabídky lákavých dobrot především emoce. Jak přesvědčit lidi, že je důležité, nejen co jedí, ale i proč jedí a jak jedí?

Důležité je naučit se nebrat jídlo jako pomůcku k řešení problémů, které s ním vůbec nesouvisejí.

Celý článek 10.3.2024

Kalorické bomby najdete i v tzv. racio sortimentu

Kalorické bomby najdete i v tzv. racio sortimentu

Informovanost lidí ohledně výběru potravin se velmi zlepšuje. Nicméně někdy ne natolik, aby lidé přestali kupovat nekvalitní potraviny a výrobci takových produktů by to už neměli komu prodávat. Prostě by nebyla poptávka.

Tímto článkem bych chtěla znovu přispět k edukaci v oblasti výběru každodenních potravin.

Celý článek 3.3.2024