Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Neuvěřitelný úspěch uživatele aplikace Kaloricketabulky.cz: Za necelé dva roky 45 kg dole a v pase o 42 cm méně!

Z pana Aleše, který do aplikace poctivě zapisuje každý gram, se stal úplně jiný člověk.

Změnil svůj přístup ke stravování a začal také pravidelně sportovat. Svou stravu si musel hlídat i kvůli zdravotním problémům, kterými si prošel, ale nyní už je naštěstí v pořádku. A ve svém novém životě s radostí pokračuje.

Jmenuji se Martina Jandová, jsem spolupracovnicí Kalorických tabulek a jejich aplikaci pro své klienty využívám s velkým úspěchem. Dnes bych se s vámi ráda podělila o příběh mého klienta Aleše. Na počátku hubnutí v mé poradně měl 121 kg při výšce 178 cm. Po necelých dvou letech zhubnul o 45 kilogramů, jeho váha nyní ukazuje krásných 76 kg! A jak jsem psala v úvodu – je z něho někdo úplně jiný. Máme radost oba dva.

Zdravotně mi hubnutí velmi prospělo, jak už v práci, tak v normálním životě, jen mě asi potrestalo vlastní tělo za to, jak jsem se k němu dříve choval a dnes trpím chronickou pankreatitidou, zánětem slinivky břišní,“ říká k svému hubnutí Aleš.

Proč Aleš začal s hubnutím?

Největším důvodem k proměně byla rodina, abych se nemusel stydět před svým synem a byl vůbec schopen si s ním normálně hrát. Pak to byla samozřejmě práce, kde jsem se cítil velmi neohrabaný,“ svěřuje se se svou motivací pětatřicetiletý muž.

V současné době má Aleš nastavený jídelníček následovně:

Energie – 12 524 kJ
Bílkoviny – 161 g
Sacharidy – 417 g
Tuky – 71 g (ze zdravotních důvodů by neměl přijímat vyšší množství tuků)

Ukázka současného Alešova jídelníčku

Pro zajímavost porovnejte, jak vypadal Alešův jídelníček než nastoupil do mého redukčního programu:

  • Celé dny doslova „přežíval“ na porcích bílých rohlíků s nějakou uzeninou nebo salátem s majonézou. Ačkoliv nesnědl až tak velké množství jídla, dostával tak do sebe obrovské množství nezdravého tuku a jednoduchých sacharidů, které tělu neposkytnou potřebné živiny.
  • Večer se to sice snažil zachránit třeba zdravým „dietním“ salátem, do kterého dával cca 120g hermelínu a 200 g čedaru, což představuje obrovskou kalorickou bombu. Proto je slovo dietní v uvozovkách.
  • Pro srovnání jeho dřívější večeře měla 5843 kJ, příjem tuků 108 g – v jedné porci. V novém jídelníčku má nastaveno 71 g tuku na celý den!

Aleš už ví, jak se dá redukovat příjem tuku, aby netrpěly chuťové pohárky, a ani neumíral hladem. Hlad prý vůbec nepociťuje a na nový způsob stravování učí i manželku a malého syna.

Co myslíte? Neděláte stejnou chybu jako dříve Aleš i vy?

Posledních pět měsíců chodí 3 x týdně na kruhové tréninky CrossFit. „To je něco, co jsem si ještě před třemi roky nedokázal představit. Udělat stojku, výmyk na hrazdě nebo skákat přes švihadlo,“ vysvětluje Aleš.

Dnes si prý již pan Aleš nedokáže představit, jak vůbec mohl žít před redukčním programem. Cvičení se pro něho stalo svým způsobem drogou, kde všechny své starosti vybije při tělesné aktivitě.

Alešův vzkaz ostatním

Stačí jen trochu pevné vůle a po chvíli objevíte novou chuť do života a nový elán. I já jsem dnes rád, že nemusím na sobě vláčet zbytečných 45 kilo.

Z archivu aneb přečtěte si také:

Jak jíst, pít a chovat se na horách, abychom si je ve zdraví užili. A naše děti také.

Martina Jandová
www.martina-jandova.cz

Výživová poradkyně, jež mimo jiné radí:

  • Zapomeňte na slovo dieta!
  • Naprogramujte se na nový životní styl, který nikdy neskončí!
  • Mějte se rádi a změnu dělejte pro sebe, ne pro nikoho jiného!

Najdete ji také na facebooku a Instagramu.

10.8.2017 Články, Jak zhubnout

Související články

Bravo! Jíťa vážila 170 kg a nevěděla o zdravém jídle vůbec nic, nyní má 71 kg a bude si dělat kurz fitness trenéra

Bravo! Jíťa vážila 170 kg a nevěděla o zdravém jídle vůbec nic, nyní má 71 kg a bude si dělat kurz fitness trenéra

Když jsme na naší facebookové stránce Kalorické Tabulky zveřejnili proměnu paní Bohunky, která se objevila i v médiích jako Blesk či Aha!, začali se v komentářích ozývat uživatelé naší aplikace, jež dosáhli také vysněné postavy.

Mezi nimi byla i sympatická Jíťa, která na naši žádost sepsala pár slov o své cestě. Tady jsou…

Celý článek 18.4.2024

Jak nastavit aplikaci Kalorické Tabulky?

Jak nastavit aplikaci Kalorické Tabulky?

Jeden z nejčastějších dotazů, s kterými se setkáváme na technické podpoře a v našich uzavřených skupinách na Facebooku, je více než logický: Jak nastavit aplikaci Kalorické Tabulky?

Shromáždili jsme pro vás na jedno místo několik návodných článků, díky kterým to půjde jako po másle.

Celý článek 16.4.2024