Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Martina: Moje cesta s aplikací Kalorické Tabulky

Internet je plný úchvatných proměn PŘED a PO, které mají povětšinou nalákat na nějaké placené služby, ať už drahé jídelníčky na hubnutí či zázračné doplňky.

Na Kalorických Tabulkách takové věci nemáme zapotřebí. Naše aplikace je ZDARMA.

O to víc nám obvykle klesne brada, když vidíme, co naši uživatelé díky vlastní disciplíně dokázali. Dnes vám přinášíme další příběh, o který se s dodatkem, že se cítí šťastně, podělila paní Martina v naší uzavřené skupině Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými tabulkami. Až dočtete následující řádky, pochopíte její radost.

Martina: Moje cesta s aplikací Kalorické Tabulky

Tady jsou její slova (samozřejmě zveřejňujeme se svolením):

Poprvé jsem hubnula na přelomu let 2016/2017 z 92 kg na 81 kg za pomoci Herbalife. Pak se ale u mě odehrála velká životní změna, kdy jsem se po několikaleté péči na plný úvazek o velmi početnou rodin musela vydat zase do zaměstnání (v novém oboru) a vyškolit se na ouřadu (před tím jsem pracovala u železničním drah), což obnášelo absolvování několika „ZOZ“ (případní přítomní úředníci vědí). Výsledkem bylo, že jsem se ze zajetého stravovacího a pohybového režimu úplně vykolejila a nabrala kurz ke 100 kg.

Co se týká té rodiny, pro představu šlo o manžela, 4 děti a jejich partnery a partnerky, pejska a především zcela bezmocnou maminku, kterou bylo třeba krmit, pojit, rehabilitovat, polohovat a zajišťovat hygienu. Péči o tatínka a neurologicky vážně nemocného bráchu alkoholika, jenž bydlel 30 km od nás, jsme měli jako bonus. Manželovi všechna čest a sláva, že mě v tom nenechal! A také dospívající děti byly zlatý)

Kalorické tabulky jsem objevila na Nový rok 2019 spolu s předsevzetím znovu zhubnout (98 kg), ale první kvartál moje váha ještě stoupala až na 100,2 kg (při 158 cm).

  • Od 1. dubna 2019 jsem s Kalorickými Tabulkami spojila svoji cestu z metráku zas dolů – z obezity 3. stupně a BMI 40 k BMI 29,64. A povedlo se. Už nejsem OBESITA, ale jen NADVÁHA! Hurá a Kalorickým Tabulkám třikrát sláva.

Martina: Moje cesta s aplikací Kalorické Tabulky

A protože jsem dosáhla velkého milníku (a bez milníků je nuda), jala jsem se stanovit další dva a pěkně tady s vámi – veřejně.

Milník č. 1.
66,6 kg v červnu 2021 (protože je to prostě hezký číslo a cca kilo měsíčně)
Milník č. 2.
62 kg do konce roku 2021 (z nadváhy do normy)

Zbývá tedy 12 kg a cca rok a půl, přičemž tu krásnou šestku na začátku bych si měla nadělit zhruba v únoru 2021 k 51. narozeninám. Na cestu jsem požádala o vedení a podporu Fit Makyta Matyášová, které tímto také děkuji moc a moc za pomoc a péči, kterou mi věnuje.

A také moc a moc děkuji všem, kteří ve skupině Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými tabulkami sdílíte svoje zkušenosti, recepty a ochotně a nezištně nám ostatním méně aktivním tak moc pomáháte. Nechci jmenovat, protože je jich moc, tak abych někoho neopomněla.

Tipy redakce Kalorické Tabulky:

Z archivu aneb přečtěte si také:

redakce
www.kaloricketabulky.cz

19.10.2020 Články, Jak zhubnout

Související články

Lenka: Mojí největší motivací k hubnutí byla moje dcera, chtěla jsem jí stačit, a nezadýchávat se jako bych běžela maraton

Lenka: Mojí největší motivací k hubnutí byla moje dcera, chtěla jsem jí stačit, a nezadýchávat se jako bych běžela maraton

Věděla jsem, že je něco špatně, že takhle se žít dlouhodobě nedá a vlastně ani nechci.

Kvůli tomu, jak jsem ve svých pětadvaceti letech vypadala, jsem se bála jít i k doktorce na preventivní prohlídku. Měla jsem jednoduše strach z toho, že mě postaví na váhu a já se hanbou propadnu za to, kam až jsem se dostala.

Celý článek 22.4.2024