Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Kalorické Tabulky: Jednoduchá jídla na každý den

V jednoduchosti je krása! A díky uživatelům aplikace www.kaloricketabulky.cz víme, že to platí i o jídelníčku.

Většina z nás totiž nechce trávit život u plotny. Naopak. Toužíme po volném čase…

Když přijde řeč na zapisování jídelníčku do naší aplikace, někteří lidé argumentují tím, že nemají čas připravovat si plnohodnotná jídla. Jak se můžeme den co den přesvědčovat v našich uzavřených skupinách na facebooku, kam uživatelé aplikace KT dávají ukázky svých jídelníčků (odkazy najdete pod článkem), není třeba se žádných velkých časových ztrát obávat. Naopak. Když si s námi začnete jídla plánovat, ušetříte nejen peníze, ale také čas.

Kalorické Tabulky

Na našem blogu rádi zveřejňujeme nejen tzv. proměny našich uživatelů (porovnávací fotky a příběhy), ale také tipy na jídla, která v našich skupinách sklízejí zasloužené pozitivní ohlasy. Kocháme se každý den při pohledu na fotografie, které s námi uživatelé Kalorických Tabulek sdílejí. Ostatně i některé recepty v naší knize Kalorické tabulky pocházejí právě od nich (i když většinu poskytli výživoví poradci, s kterými dlouhodobě spolupracujeme).

Dnes nahlédneme do kuchyně paní Marcely Szlauerové, která pracuje jako zdravotník v nemocnici. Přesto si najde čas, aby její jídelníček byl vyvážený a vlezl tzv. do koleček.

Lívance, domácí marmoška bez cukru, selský jogurt, čoko toping,maliny a kafčo a čaj (vlevo) a žitný chléb, pomazánka z vařeného hovězího masa, zelenina a káva:

jednoduchá a chutná jídla

Rybí filé v horkovzdušné fritéze, brambory a salát s citrónovou šťávou a lžičkou olivového oleje:

Rybí filé v horkovzdušné fritéze, brambory a salát s citrónovou šťávou a lžičkou olivového oleje

Libová kotleta naložená v jogurtu a obalená v kukuřičné strouhance smíchané s italským kořením pečená v horkovzdušné fritéze, štouchačky a rukola (vlevo), krůtí karbanátek s cuketou, brambory (vše opět v HF) a ledový salát:

jídla na talíři Kalorickým Tabulek

Játra vepřová na způsob guláše s cuketovou směsí, zahuštěno lžící špaldové mouky, bulgur (nutriční hodnoty a tipy na další využití):

Játra vepřová na způsob guláše s cuketovou směsí, zahuštěno lžící špaldové mouky, bulgur

Cuketová placka s kuřecím prsem a parmazánem (recept je z knihy Kalorické Tabulky – nejlepší recepty, jež obsahuje stovku receptů s QR kódy pro snadný zápis do aplikace Kalorické Tabulky.cz):

Cuketová placka s kuřecím prsem a parmazánem

Není to nádhera? Ať vám chutná a daří se získat váhu svých snů (a hlavně být ve svém těle v pohodě).

Chcete také zhubnout? Mohlo by se vám hodit:

Z archivu aneb přečtěte si také:

redakce
www.kaloricketabulky.cz

5.8.2021 Články, Recepty a výživa

Související články