Dobré, že? Když to dokázali oni, proč ne vy? Jako první si přehrajte krátké video, v kterém je krok za krokem vysvětleno, jak to funguje. A pak už je to jenom zábavná hra – jako když luštíte křížovku. Zkuste to. Nemůžete nic ztratit, maximálně tak pár kil.
Chci vědět víc
Užitečné články o aplikaci najdete také na našem blogu, např.
Vystoupit z komfortní zóny a obětovat něco pro svůj cíl.
Přiznat si, že když to nefunguje, asi něco dělám blbě já, a ne aplikace.
Plánovat den předem, vše zapisovat.
Trpělivost. Spočítat si ty roky, kdy jsme se zanedbávali.
Nečekat zázraky za týden či dva – kila se taky nenabrala za pár dní.
Trpělivě a poctivě minimálně měsíc vyplňovat aplikaci
Nehledet zkratky – je začátek nového roku a všude se vyloupnou nabízeči zaručených preparátů.
Aplikace bez reklam
Aktivujte si Premium a vytěžte z Kalorických tabulek maximum (statistiky, analýzy, vzorové jídelníčky a sleva do e-shopu).
Kalorické Tabulky – nejlepší recepty
Abyste si ulehčili začátek a nemuseli vypisovat svá jídla do aplikace, můžete použít 101 receptů z naší knihy. U každého je QR kód, díky kterému budete mít zapsáno raz dva. Knihu koupíte v každém dobrém knihkupectví nebo u nás na e-shopu (a teď se bude hodit ta sleva 30% v rámci PREMIUM – viz výše).
V roce 2020 jsme vydali ve spolupráci s Nakladatelstvím Jota naši první kuchařku.
Naším cílem bylo představit aplikaci Kalorické Tabulky i lidem, kteří se třeba nepohybují na vlnách internetu s takovou samozřejmostí. Nebo prostě jen milují papír…
Když člověk začne hubnout, obvykle to doprovází silná motivace, snaha o změnu a odhodlání „něco konečně dělat“.
Jenže výsledky nejsou vždycky hned rychlé a reálný život s sebou přináší spoustu práce, aktivit, povinností, překážek i návraty ke starým návykům. Proto pokud jste se snahou o zhubnutí stále na začátku, můžou vám pomoct následující tipy, které vás podrží na cestě vpřed.
Kdysi dávno lidstvo přišlo na to, že smícháním mouky a vody vznikne těsto, a začalo z něj péct chleba. A potom někoho napadlo dát do těsta náplň, zabalit a těsto uvařit či osmažit.
Časem dokonce vznikly i nové varianty těsta jako listové nebo odpalované.
Gochujang, možná znáte pod slovním spojením „pasta z červené chilli papričky“. Je to sladko-slané fermentované koření velmi oblíbené v korejské kuchyni.
V poslední době začíná být velmi populární nejen kvůli svému exotickému názvu, ale také pro zajímavé spektrum chutí, které dodá běžným pokrmům.
Dnešní potravinářský průmysl dokáže hotové zázraky. Umí vyrobit potraviny, které vypadají skvěle, chutnají božsky a ještě se tváří jako něco, co prospěje našemu zdraví.
Krásný obal, lákavé slogany, sliby o zdraví, a to s hlavním cílem – přesvědčit nás, že kupujeme něco dobrého pro naše tělo.