Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Kalorické Tabulky: Začni ještě dnes

Chystáš se v novém roce konečně zhubnout nebo začít prostě „jen“ jíst zdravě? Máš vyšší tlak či náběh na cukrovku 2. typu a děsíš se příští kontroly u lékaře?

Začni ještě dnes zapisovat svá jídla do aplikace Kalorické Tabulky. Zřejmě během několika málo dní zjistíš, že jíš blbě. A že by s tím šlo něco dělat.

Někteří berou Kalorické Tabulky jako hru na vyvážený jídelníček se správným rozložením tuků, sacharidů, vlákniny a bílkovin. Někomu dokonce vyplňování jídla do aplikace připomíná detektivku. Jak to nakonec dopadne, až se to večer vše sečte?

Začni ještě dnes zapisovat svá jídla do aplikace Kalorické Tabulky.

Nejde jen o populární hubnutí, ale hlavně o pochopení vlastního těla, jeho potřeb a v neposlední řadě o zlepšení zdravotního stavu. Příběhy našich uživatelů nás nepřestávají udivovat. Věříme, že jednou i ty nám napíšeš, co jsi dokázal.

Jak na to?

Mrkni na návod

Ze všeho nejdřív věnuj necelých pět minut přečtení návodu, kde je krok za krokem vysvětleno, jak se přihlásit a udělat první kroky.

  • Náš tip: Nejdřív si návod přečti celý a při dalším čtení už se snaž postupovat dle instrukcí.

Najdeš zde také další důležité informace – například jak vložit potravinu nebo si vytisknout jídelníček. Nečekej žádný román – vše je stručné a přehledné.

Seznam se s naším blogem

Máš pocit, že nevíš o zdravé výživě vůbec nic? Nepamatuješ si ze školy, co jsou bílkoviny a které potraviny je obsahují? Nevadí. Na našem blogu najdeš řadu článků od odborníků, díky kterým budeš za pár dní vědět vše podstatné. Pokud nejsi moc na čtení, přelouskej aspoň Desatero rad, jak nastavit Kalorické Tabulky. A třeba tě to časem chytne a budeš chtít vědět víc.

  • Náš tip: Podívej se na proměny našich uživatelů. Když to dokázali oni, proč by ne ty?

Jsou jich tam desítky, ale pro první dojem a motivaci jukni třeba na paní Jitku nebo Tomáše (pro muže), který chtěl své paní doktorce dokázat, že se mu zhubnout nepodaří. No, podařilo!

Pro uživatele aplikace Kalorické Tabulky jsme před lety založili uzavřené skupiny.

Hledej ve FAQ

Není ti něco jasné? Věř, že nejsi první ani poslední. Nejčastější dotazy, resp. odpovědi na ně jsme shromáždili pěkně na jednom místě.

Vstup do našich skupin

Pro uživatele aplikace Kalorické Tabulky jsme před lety založili uzavřené skupiny. Jejich výhodou je, že ani tví přátelé (pokud nejsou také členy) neuvidí, na co se tam ptáš a co tam sdílíš. Máme „Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami“ a „Chudneme a jeme zdravo s Kalorickými tabuľkami na Slovensku“. Prosím, přečti si pozorně pravidla obou skupin a pár příspěvků, než se začneš ptát. Jen tak využiješ potenciál skupin na 100 %. Najdeš tam tipy na jídelníčky, spřízněné duše a lidi ochotné prostřednictvím komentářů poradit se vším, co se týká aplikace Kalorické Tabulky. Těšíme se na tebe.

Kup si knihu

Jsi typ člověka, pro kterého je důležité mít něco v ruce? Listovat knihou, hledat v kuchařce? Pak je pro tebe jako dělaná naše zatím jediná kniha Kalorické Tabulky – nejlepší recepty.

Vedle 101 receptů, které obsahují QR kódy pro snadný zápis do aplikace, v ní najdeš ukázkové jídelníčky a užitečné kapitoly, v kterých se dovíš vše, co bys pro úspěšnou cestu měl vědět. Jejich autory jsou zkušení odborníci, s kterými spolupracujeme.

foto: cz.depositphotos.com

Co říci na závěr?

Začni ještě dnes!

Z archivu aneb přečtěte si také:

redakce
www.kaloricketabulky.cz

31.12.2022 Články, Jak zhubnout

Související články

Bravo! Jíťa vážila 170 kg a nevěděla o zdravém jídle vůbec nic, nyní má 71 kg a bude si dělat kurz fitness trenéra

Bravo! Jíťa vážila 170 kg a nevěděla o zdravém jídle vůbec nic, nyní má 71 kg a bude si dělat kurz fitness trenéra

Když jsme na naší facebookové stránce Kalorické Tabulky zveřejnili proměnu paní Bohunky, která se objevila i v médiích jako Blesk či Aha!, začali se v komentářích ozývat uživatelé naší aplikace, jež dosáhli také vysněné postavy.

Mezi nimi byla i sympatická Jíťa, která na naši žádost sepsala pár slov o své cestě. Tady jsou…

Celý článek 18.4.2024

Jak nastavit aplikaci Kalorické Tabulky?

Jak nastavit aplikaci Kalorické Tabulky?

Jeden z nejčastějších dotazů, s kterými se setkáváme na technické podpoře a v našich uzavřených skupinách na Facebooku, je více než logický: Jak nastavit aplikaci Kalorické Tabulky?

Shromáždili jsme pro vás na jedno místo několik návodných článků, díky kterým to půjde jako po másle.

Celý článek 16.4.2024