Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Jíme i očima: Podívejte se na krásná jídla, která připravila paní Lenka

Rádi se chlubíme tím, že skupina Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami je výjimečná, a troufáme si říct, že minimálně na českém internetu jedinečná. 

Nejen že jsou tam lidé, kteří jsou ochotni poradit zcela nezištně s nastavením aplikace Kalorické Tabulky, ale den co den se v ní objevují chutné tipy na jídla.

Jsme velmi vděčni za tuhle super partu lidí, která se tam sešla. Děkujeme všem, kteří pravidelně sdílí své nápady na jídla – fotí, přidávají recepty a také nebytné screeny z naší aplikace.

íme i očima: Podívejte se na krásná jídla, která připravila paní Lenka

Není to jen o tom plácnout bez rozmyslu první fotku, kterou někdo pořídí, a čekat na lajky a pozitivní ohlasy. Je za tím často dost přemýšlení o jídle jako takovém. A také pár kliknutí, díky kterým jsou pak k dispozici nejen krásné fotky, ale také ucelené informace o množství kcal/kJ a zastoupení jednotlivých makroživin.

íme i očima: Podívejte se na krásná jídla, která připravila paní Lenka

Dnes vám prostřednictvím vybraných fotografií chceme představit paní Lenku. Ta bude ve skupině zanedlouho již dva roky a všichni se každý den těšíme na její nápady a krásně naaranžované pokrmy. Ráda jezdí na koloběžce a nade vše miluje svoji rodinu, o kterou se vzorně stará.

 Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami

Chcete si také jídlo užívat a mít přehled o tom, co jíte? Připojte se k nám – vstupte do skupiny Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami. A to není vše. Na přání našich uživatelů jsme naší původní skupině pořídili i mladší sestřičku Chudneme a jeme zdravo s Kalorickými tabuľkami na Slovensku.

Ať se vám všem daří. Vaše Kalorické Tabulky.

Tip redakce

Barevný talíř, jenž je v našich skupinách tak oblíben, lze zakoupit v našem e-shopu.

Chcete také zhubnout? Mohlo by se vám hodit:

Z archivu aneb přečtěte si také:

redakce
www.kaloricketabulky.cz

31.3.2023 Články, Recepty a výživa

Související články