Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Lucie (41 let): Zhubla s aplikací Kalorické Tabulky a je to skvělý pocit

V únoru 2022 jsem se rozhodla pro svoji proměnu pomocí Kalorických Tabulek. Vedly mě k tomu určité osobní věci.

Nevěřila jsem moc, že to dokážu, neboť už jsem zkusila hodně věcí, včetně různých podpůrných programů, tablet, a pořád nic. Až mi kolegyně v práci řekla, ať si zapisuji do aplikace Kalorické Tabulky. A že uvidím.

Začátky nebyly vůbec snadné – nevěděla jsem, co můžu jíst a jak si vše poskládat, aby mi vyšel požadovaný denní příjem. K tomu všemu přibyly komplikace – mám vysoký cukr, i ten „dlouhý“.

Lucie (41 let): Zhubla s aplikací Kalorické Tabulky a je to skvělý pocit

Před proměnou jsem byla u diabetoložky na první schůzce, kdy cukr byl 7 – 7,5 mmol/l. Moje míry pak byly následující: pas 118 cm, boky 120 cm, přes prsa 119 cm, váha 96 kg.

Pracuji v sociálních službách (s dětmi) a moje práce není fyzicky namáhavá. Takže jsem podle toho zadala údaje do aplikace.

  • Po měsíci, kdy jsem si stoupla na váhu, byla dole 3 kg! To mi dodalo okamžitě motivaci k tomu, abych pokračovala dál.

Dnes vážím 81 kg a moje míry vypadají takto: pas 99 cm, boky 110 cm, přes prsa 108 cm. Mým cílem je 60 kg, ale už nyní mám ze sebe radost.

Podle aplikace Kalorické Tabulky jedu přes rok a 15 kg dole je krása! Navíc cukr klesl a vylepšil se i „dlouhý“ cukr. Paní doktorka mě za to chválila. A to je skvělý pocit.

Nikdy bych nevěřila, jaké změny v životě udělá pár úprav v jídelníčku. Místo pšeničné mouky jím žitný a celozrnný chléb, občas proteinový se lněným semínkem. Také jsem pochopila, že jsou ke zdravému hubnutí hodně důležité bílkoviny – pravidelně jím jogurty (max. 2 – 3 % tuku).

Naučila jsem se jíst jinak a stále se držím. Nevadí mi vážit si potraviny, dělám to pro sebe. A co je pro mě hodně důležité, že jsem úplně jiný člověk, veselý. Už se také nezadýchávám a začala jsem dvakrát v týdnu chodit cvičit – Pilates, TRX, BOSU a další především posilovací lekce.

Chtěla bych všem, kteří se rozhodli něco pro sebe udělat, aby se nevzdávali a bojovali. Odměnou jim bude krásná životní změna, která je bude těšit. Všem držím pěsti a hlavně hodně úspěchů.

Chcete také zhubnout? Mohlo by se vám hodit:

Z archivu aneb přečtěte si také:

redakce
www.kaloricketabulky.cz

10.3.2023 Články, Jak zhubnout

Související články

Lenka: Mojí největší motivací k hubnutí byla moje dcera, chtěla jsem jí stačit, a nezadýchávat se jako bych běžela maraton

Lenka: Mojí největší motivací k hubnutí byla moje dcera, chtěla jsem jí stačit, a nezadýchávat se jako bych běžela maraton

Věděla jsem, že je něco špatně, že takhle se žít dlouhodobě nedá a vlastně ani nechci.

Kvůli tomu, jak jsem ve svých pětadvaceti letech vypadala, jsem se bála jít i k doktorce na preventivní prohlídku. Měla jsem jednoduše strach z toho, že mě postaví na váhu a já se hanbou propadnu za to, kam až jsem se dostala.

Celý článek 22.4.2024