Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Skvělé proměny uživatelů aplikace Kalorické Tabulky jako motivace pro hubnutí nejen do plavek

Díky ohlasům v našich uzavřených skupinách na Facebooku víme, že jsou velkou motivací pro většinu lidí, kteří se chystají hubnout, tzv. proměny uživatelů aplikace Kalorické Tabulky. 

Jde o příběhy a fotografie těch, kteří pomocí zapisování jídelníčku odhodili nadbytečná kila.

A protože se blíží jarní dny, kdy pomalu začínáme odhazovat svrchní slupky oblečení a trochu i plánovat letní dovolené, dovolíme si v tomto článku připomenout pár proměn, které vám třeba pomohou se rozhoupat ke změně nebo ji tentokrát vzít za ten správný konec.

Všechny proměny byly již na našem blogu zveřejněny v minulých cca dvanácti měsících. A pokud se chcete podívat na další, stačí postupně procházet rubriku Jak zhubnout. Motivační příběhy tam pro vás shromažďujeme již přes deset let.

Řekla jsem si, že nechci, aby mé dítě mělo nepohyblivou a nemocnou matku

O tom, že lidské tělo je zázrak a umí se samo zbavit mnoha neduhů, když mu k tomu dáme odpovídající podmínky, svědčí první proměna, kterou tu dnes chceme připomenout.

Vierka: Řekla jsem si, že nechci, aby mé dítě mělo nepohyblivou a nemocnou matku

Sympatická maminka Vierka nejen že díky svému odhodlání krásně zhubla a zbavila se užívání léků, ale pravidelně v naší skupině Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami přináší naprosto famózní jídelníčky. Velmi jí za to děkujeme a věříme, že jednou vydá svou vlastní kuchařku, protože s jejími recepty skutečně platí, že jídlo je radost, nikoliv starost. A tady už se můžete začíst do jejího příběhu.

Martin: Jak zhubnout, když nemáte čas a milujete jídlo

Celé dětství jsem byl obézní dítě. Metrák jsem překročil někde v deváté třídě na ZŠ a velmi rychle jsem se dostal do toho klasického zakletého kruhu, kdy se člověk vyjídá z depresí, do kterých následně upadá hlouběji a hlouběji,“ začíná své vyprávění sympatický Martin, který svůj příběh obohatil o řadu poznatků, jež budou k užitku nejen začátečníkům.

Jak zhubnout

Článek obsahuje také odkazy na videa, která mu na jeho cestě pomohla, a také autorskou hudbu. Tak zmáčkněte PLAY a pusťte se do čtení.

V jednu chvíli byly Kalorické Tabulky tím jediným, o co jsem se mohla při hubnutí opřít. Dnes se o ně opírám při práci se svými klienty.

Můj soukromý i profesní život nejvíc ovlivnila obezita, kterou jsem trpěla od předškolního věku. I přesto, že jsem ideální váhy postupně dosáhla, trvalé následky kilogramů navíc si nesu stále s sebou a většiny z nich se už nikdy nezbavím,“ přiznává nutriční poradkyně Mgr. et Mgr. Trummová Zdeňka, která dnes učí druhé, jak pečovat o své zdraví.

Zdeňka (35 let): V jednu chvíli byly Kalorické Tabulky tím jediným, o co jsem se mohla při hubnutí opřít. Dnes se o ně opírám při práci se svými klienty.

Ano, mohla by se celoživotně utápět ve svých zdravotních neduzích, být naštvaná na rodiče, že to nechali zajít tak daleko, ale rozhodla se jinak…

Proč jsem se zamiloval do aplikace Kalorické Tabulky

Příběh obrody pana Michala (57 let) začíná na 161 kg, ke kterým se dopracoval takovou tou českou klasikou: uspěchanost, přemíra práce a nedostatek času pro sebe a své zdraví. Následovalo srdeční selhání, arytmie, katetrizace, rozvod a ztráta rodiny.

jak zhubnout s aplikací Kalorické Tabulky

Ačkoliv se mu prý snažili pomoci různí výživoví poradci, selhal vždy, když ho nechali jeho osudu. Až s aplikací Kalorické Tabulky to začalo být jiné. Hlídala mě a neodpustila nic,“ říká dnes s úsměvem. 

Zapisování jídelníčku do aplikace Kalorické Tabulky beru jako hru, která mě baví dodnes

Moje cesta, která ještě neskončila, začala na konci roku 2019, kdy mi váha ukázala 120 kg a já si s hrůzou uvědomila, že je mi 29 let a vážím jako slůně. Ale chybí mi při té váze ta jeho roztomilost,“ svěřuje se sympatická mladá žena, pro kterou prý bylo nejtěžší přijmout, že hubnutí chce svůj čas – že to zkrátka bude chvíli trvat.

Kačenka: Zapisování jídelníčku do aplikace Kalorické Tabulky beru jako hru, která mě baví dodnes

Její rada všem začátečníkům je vytrvat, nevzdávat to, když to někdy ujede…

Tip redakce Kalorické Tabulky

Přejeme příjemné počtení a chuť začít ještě dnes.

Chcete také zhubnout? Mohlo by se vám hodit:

Z archivu aneb přečtěte si také:

redakce
www.kaloricketabulky.cz

7.3.2024 Články, Jak zhubnout

Související články

Lenka: Mojí největší motivací k hubnutí byla moje dcera, chtěla jsem jí stačit, a nezadýchávat se jako bych běžela maraton

Lenka: Mojí největší motivací k hubnutí byla moje dcera, chtěla jsem jí stačit, a nezadýchávat se jako bych běžela maraton

Věděla jsem, že je něco špatně, že takhle se žít dlouhodobě nedá a vlastně ani nechci.

Kvůli tomu, jak jsem ve svých pětadvaceti letech vypadala, jsem se bála jít i k doktorce na preventivní prohlídku. Měla jsem jednoduše strach z toho, že mě postaví na váhu a já se hanbou propadnu za to, kam až jsem se dostala.

Celý článek 22.4.2024