Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Pět věcí, které vám pomohou začít s užíváním aplikace Kalorické Tabulky

Máme tu jaro – čas, jenž dává druhou (a v mnoha směrech lepší) šanci nevydařeným novoročním předsevzetím. A nejen to.

Jaro je totiž obdobím, kdy jde tak nějak všechno lépe a radostněji. Konečně je více světla, odhazujeme vrstvy teplého oblečení a přemýšlíme, co udělat pro své zdraví.

Ano, na jaře mnozí z nás začínají (nebo se vrací) k zapisování jídelníčku do aplikace Kalorické Tabulky. Jak na to, aby se to podařilo? Z našich skupin na Facebooku víme, že dotazy ohledně využívání aplikace se víceméně opakují. Pojďme se na to opět mrknout bod po bodu. Začínáme právě teď.

Jak se do Kalorických Tabulek přihlásit?

1. Jak nastavit aplikaci Kalorické Tabulky

Jaký si mám nastavit příjem? Jak nastavit aktivitu? To musím všechno sníst? Proč mi Kalorické Tabulky vypočítaly příjem pod můj bazál? Mám zapisovat potraviny v syrovém stavu, nebo po uvaření? Odpovědi na všechny všetečné otázky pro vás sepsala výživová poradkyně Saša Rohlíková.

2. Jak začít s Kalorickými Tabulkami, vydržet a nezbláznit se z toho

Jedna věc je teorie, druhá praxe. Jak to udělat, aby vyplňování aplikace Kalorické Tabulky nestálo moc úsilí, nezabralo příliš času, ale naopak to bylo dlouhodobě udržitelné, efektivní, praktické a komfortní, poradí trenérka a výživová poradkyně Markéta Nevěčná. I zde platí: „practice makes perfect“ (prostě na začátku je to opruz, časem brnkačka).

Jak začít s Kalorickými Tabulkami, vydržet a nezbláznit se z toho

3. Vědět, co čeká každého, kdo začne jíst podle aplikace Kalorické Tabulky

Není nad to, když se o své zkušenosti rozdělí někdo, kdo sám před časem začínal. Žádný výživový poradce, nutriční terapeut nebo trenér. Ale skvělá žena, která musí (stejně jako vy) skloubit přípravu a zápis vyváženého jídelníčku s každodenním životem. Přečtěte si fantastický příspěvek pro všechny začátečníky, jenž na základě vlastní zkušenosti vytvořila paní Katerina.

4. Připojte se k nám

Co lidé nejvíce potřebují, když se vydají na novou cestu? Ano, hádáte správně! Podporu, rady a inspiraci. A to vše naleznete v našich uzavřených (kvůli aspoň troše soukromí) skupinách na Facebooku. Jmenují se Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami a Chudneme a jeme zdravo s Kalorickými tabuľkami na Slovensku.

Moc prosíme, abyste si před vstupem do nich pečlivě pročetli článek Jak využít na 100 % skupinu Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami a plně respektovali jejich pravidla. Děkujeme a přejeme, aby se vám dařilo.

Nastavení aplikace Kalorické Tabulky - snadno a rychle

 

5. Čtěte a bděte

Je toho na vás nějak moc? Nezoufejte. Začněte pročítáním dostupných informací, například na našem blogu. Nehledejte zkratky! Kdyby někdo vynalezl zázračný produkt na hubnutí, bude se o tom všude mluvit a nebude třeba, aby vás obchodníčci/podvodníčci pokoutně zvali do svých úžasných hubnoucích skupinek nebo nabízeli modré z nebe. Nenechte se napálit! Za ušetřené peníze si raději kupujte kvalitní a čerstvé potraviny. Plánujte si jídelníček a užívejte každé sousto. Ať se daří.

Začni ještě dnes zapisovat svá jídla do aplikace Kalorické Tabulky.

Začni ještě dnes zapisovat svá jídla do aplikace Kalorické Tabulky.

Chcete zhubnout? Mohlo by se vám hodit:

Z archivu aneb přečtěte si také:

Jak pracovat s Kalorickými Tabulkami?

Jak pracovat s Kalorickými Tabulkami?

Na internetu – a rovněž jako mobilní aplikace – je již řadu let dostupná aplikace Kalorické Tabulky. Řada uživatelů se díky hlídání jídelníčku pomocí této aplikace zbavila léků a je zajímavé, že ji využívají ve svých ordinacích i praktičtí a odborní lékaři.

V čem může pomoci vám, podobně jako pomohla již tisícům lidí?

Celý článek 16.1.2023 0

redakce
www.kaloricketabulky.cz

1.4.2023 Články, Jak zhubnout

Související články

PhDr. Iva Málková: Jak být i při hubnutí labužníkem

PhDr. Iva Málková: Jak být i při hubnutí labužníkem

Dnes v rozhodování kolik, co, proč a jak jíst hrají roli kromě bohaté nabídky lákavých dobrot především emoce. Jak přesvědčit lidi, že je důležité, nejen co jedí, ale i proč jedí a jak jedí?

Důležité je naučit se nebrat jídlo jako pomůcku k řešení problémů, které s ním vůbec nesouvisejí.

Celý článek 10.3.2024

Kalorické bomby najdete i v tzv. racio sortimentu

Kalorické bomby najdete i v tzv. racio sortimentu

Informovanost lidí ohledně výběru potravin se velmi zlepšuje. Nicméně někdy ne natolik, aby lidé přestali kupovat nekvalitní potraviny a výrobci takových produktů by to už neměli komu prodávat. Prostě by nebyla poptávka.

Tímto článkem bych chtěla znovu přispět k edukaci v oblasti výběru každodenních potravin.

Celý článek 3.3.2024