Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Osvědčené tipy, které by se vám mohly hodit ve vaší změně životního stylu!

Mnoho z nás začíná v prvních dnech nového roku s hubnutím a zdravým životním stylem, případně se k němu po nějaké době opět vrací.

Pojďme se podívat, které články z naší loňské produkce, by vám v tom vašem snažení mohly pomoci.

Ještě před pár dny jsme možná v duchu bilancovali, co nám přinesl minulý rok, a dnes už opět hledíme dopředu k našich letošním cílům. My v redakci jsme udělali prakticky totéž. Prošli jsme články, které jsme vám předložili v prošlých dvanácti měsících, a vybrali několik takových, které by se vám nyní mohly hodit.

Pojďme na to. Jedem v tom s vámi!

Na tomto místě pravidelně přinášíme proměny úspěšných uživatelů aplikace www.kaloricketabulky.cz. A máme velkou radost, že vás tahle motivace baví. A nejen to. Že přináší své výsledky v podobě splnění vašich cílů. Vidět na vlastní očí něčí úspěch, podívat se na jeho jídelníček a zamyslet se nad sebou, má zkrátka něco do sebe.

Za všechny proměny, které jsme vloni zveřejnily, vybíráme pro inspiraci následující:

Doporučujeme věnovat pozornost i spíše zdravotnímu tématu, protože plíseň nohou útočí nejen na lidi s nadváhou, ale také na ty štíhlé – a to obvykle ve sprchách a šatnách fitcenter a sportovišť, které jsou pro mnohé druhým domovem.

Jste stále ve stresu a nemáte čas chodit do fitcentra? I pro vás máme řešení. Nejenže v boji se stresem můžeme opět využít zdravou výživu, jak je přesvědčena Michaela Bebová:

… ale také zkusit jiné cvičení, než si v tom tradičním pohledu ve spojení s hubnutím představujeme. Žádné přeplněné fitcentrum, ale plynutí na vlně svého dechu. Více se o tom dovíte v rozhovoru s Vaškem Krejčíkem:

Uspořádat si život podle priorit se vyplatí, logický návod najdete zde:

V jednoduchosti je krása. A také v respektování moudrosti našich předků. Právě na toto téma jsme toho vloni hodně probrali v našich rozhovorech. Určitě věnujte pozornost odpovědím, které nám poskytly úžasné dámy:

Velké oblíbenosti se také těší stručné návody, jak vylepšit jídelníčky. Je to prosté. Viz například

A samozřejmě nesmí chybět chutné recepty a ukázky celodenního menu:

Přejeme vám pohodový nový rok nejen s naší aplikací www.kaloricketabulky.cz.

Tip: Zapisujte si své aktivity ASPOŇ DVA TÝDNY do aplikace Kalorické tabulky.cz a získejte přehled o všem, co pro své zdraví a lepší postavu děláte!

Podrobný návod zde

Z archivu aneb přečtěte si také:

Rozhovor s Michaelou Weissovou o výživě pro zdraví, očistných kúrách a hledání slunečného života

Ing. Macáková Marcela

Studium na VŠCHT ji inspirovalo k zájmu o výživu a zdravý životní styl. Po promoci (1993) psala na toto téma pro řadu časopisů – Vlasta, Fit styl, Longevity, Moje zdraví, aj. Vedle blogu Kalorických tabulek, kde pracuje jako editorka a správce facebooku, provozuje již téměř dvacet let vlastní webík www.aerobic.cz. Tam si přijdou na své všichni, které baví jakékoliv skupinové cvičení (aerobik, jóga, pilates…)

1.1.2018 Články, Jak zhubnout

Související články

PhDr. Iva Málková: Jak být i při hubnutí labužníkem

PhDr. Iva Málková: Jak být i při hubnutí labužníkem

Dnes v rozhodování kolik, co, proč a jak jíst hrají roli kromě bohaté nabídky lákavých dobrot především emoce. Jak přesvědčit lidi, že je důležité, nejen co jedí, ale i proč jedí a jak jedí?

Důležité je naučit se nebrat jídlo jako pomůcku k řešení problémů, které s ním vůbec nesouvisejí.

Celý článek 10.3.2024

Kalorické bomby najdete i v tzv. racio sortimentu

Kalorické bomby najdete i v tzv. racio sortimentu

Informovanost lidí ohledně výběru potravin se velmi zlepšuje. Nicméně někdy ne natolik, aby lidé přestali kupovat nekvalitní potraviny a výrobci takových produktů by to už neměli komu prodávat. Prostě by nebyla poptávka.

Tímto článkem bych chtěla znovu přispět k edukaci v oblasti výběru každodenních potravin.

Celý článek 3.3.2024