Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

KalorickéTabulky.cz – nejlepší recepty a rady na vánoční svátky

Nevíme, kdy začínají Vánoce jinde, ale u nás na Kalorických Tabulkách začínají v ten den, kdy si lidé začnou v databázi vyhledávat vánoční cukroví.

A jelikož se tomu už pár dní děje, připravili jsme pro vás přehled článků, které obsahují klíčové slovo Vánoce. A samozřejmě zejména ty recepty…

Zapalte si svíčku nebo františka a pojďte si s námi udělat připomínku článků, které na našem blogu vznikly v předcházejících letech. I když se říká, že nic není, jak bejvávalo, v té kuchyni se toho naštěstí zase tolik nemění. Kvalitní suroviny a láska zůstávají nepostradatelnými ingrediencemi i v uspěchaných časech.

KalorickéTabulky.cz - nejlepší rady a recepty na vánoční svátky

Nejlepší vánoční recepty Zuzany Švédové – tradiční i moderní

S nutriční terapeutkou Zuzanou Švédovou spolupracujeme téměř od samého začátku blogu Kalorických Tabulek. Její články vždy pohladí po duši. A její recepty vnesou hravou jednoduchost do vašeho jídelníčku. Je nám velkou ctí, že přispěla i do naší knihy Kalorické Tabulky – nejlepší recepty. Děkujeme.

Tradiční vánoční recepty bez bílé mouky a cukru

Kdo zná kouzlo aplikace Kalorické Tabulky, dobře ví, že díky ní není hlídání jídelníčku žádná dieta. Člověk si může dopřávat vše, na co má chuť. Přesto chápeme, že mnozí své stravování upravují ze zdravotních důvodů. Ten nemůže cukr, jiný zase lepek.

KalorickéTabulky.cz - nejlepší recepty a rady na vánoční svátky

Zdravější vánoční pečení s Makytou

Na podobné vlně je naladěna také naše dlouhodobá spolupracovnice, výživová poradkyně a vášnivá kuchařka Markéta Matyášová, která také přispěla do knihy Kalorické Tabulky – nejlepší recepty, ale hlavně velmi trpělivě radí začátečníkům ve skupině Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými tabulkami. Děkujeme.

TOP 5 vánočních jídel pro hubnutí

Ačkoliv se může zdát, že Vánoce a hubnutí se nemohou mít příliš v lásce, přesto jsme díky Cecílii Jílkové, autorce řady krásných knih, objevili vánoční pokrmy, které si můžete užít opravdu bez obav. Není bez zajímavosti, že Cecílie od dětství trpěla nadváhou, nakonec se jí ale podařilo boj vyhrát – zhubla 25 kg a nyní radí ostatním, jak na to.

KalorickéTabulky.cz - nejlepší recepty a rady na vánoční svátky

Jak přežít vánoční svátky a oslavy konce roku z pohledu výživové poradkyně

Sepsala na základě svých zkušeností z praxe Mgr. Lea Vršecká. Najdete v něm užitečné vychytávky na pečení vánočního cukroví, ale také rady, jak zvládnout rozličné návštěvy a posezení s přáteli.

Přejeme vám pokojné dny a radost z každého sousta!

Přečtěte si také v době adventní:

Přečtěte si také v době adventní

Chcete zhubnout? Mohlo by se vám hodit:

foto: cz.depositphotos.com

Z archivu aneb přečtěte si také:

redakce
www.kaloricketabulky.cz

24.11.2021 Články, Recepty a výživa

Související články