Aplikace KalorickeTabulky.cz Získat

Pět ověřených tipů, které vám pomohou zhubnout

Jako každý rok touto dobou začínáme více přemýšlet o svém těle. Odhazujeme kabáty, plánujeme letní dovolené a někdy podlehneme i ne příliš důvěryhodným nabídkám na snadné hubnutí.

Pojďme to letos společně zkusit trochu jinak. Ne třeba tak rychle, ale dlouhodobě udržitelně a hlavně zdravě.

Pět ověřených tipů, které vám pomohou zhubnout

1. Nainstalujte si a používejte aplikaci Kalorické Tabulky

Na internetu – a rovněž jako mobilní aplikace – je již řadu let dostupná aplikace Kalorické Tabulky. Řada uživatelů se díky hlídání jídelníčku pomocí této aplikace zbavila nadbytečných kilogramů i léků. V čem může pomoci vám a jak na to?

Jak pracovat s Kalorickými Tabulkami?

2. Změnu jídelníčku začněte pomocí knihy Kalorické Tabulky – nejlepší recepty

Ve spolupráci s renomovanými odborníky jsme pro vás vytvořili knihu, kde kromě nezbytné teorie najdete ukázkové jídelníčky a přes sto receptů s QR kódem pro snadný zápis do aplikace Kalorické Tabulky.

Lucia: Jak jsem fotila recepty pro knihu Kalorické Tabulky

3. Zopakujte si základní pojmy o výživě

Ano, asi je to už nějaký ten rok, když jste ve škole učili o bílkovinách, sacharidech a tucích. A možná vás to tehdy ani moc nebavilo. Nevadí. Na našem blogu najdete v kostce vše podstatné, co potřebujete při své cestě za lepší postavou a zdravím vědět.

Základní složky stravy: sacharidy, bílkoviny a tuky

4. Staňte se členy našich uzavřených skupin Facebooku

Pro uživatele aplikace Kalorické Tabulky provozujeme dvě uzavřené skupiny – Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami a Chudneme a jeme zdravo s Kalorickými tabuľkami na Slovensku. V nich se mohou vzájemně motivovat a také si radit. Díky aktivním členům jsou k dispozici každodenní inspirace na vyvážené jídelníčky. Moc prosíme, abyste si před vstupem řádně přečetli pravidla. Děkujeme.

Iveta Gufrovičová: Pravidla skupiny Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami ve verších

5. Začleňte do svého života pohyb

Ano, hubnout se dá i bez pohybu, ale pokud nejsou zdravotní omezení, velmi se přimlouváme za zařazení aspoň obyčejné chůze. Pravidelný pohyb prospívá tělu i duši.

foto: cz.depositphotos.com a archiv

Chcete zhubnout? Mohlo by se vám hodit:

Z archivu aneb přečtěte si také:

redakce
www.kaloricketabulky.cz

31.3.2024 Články, Jak zhubnout

Související články

Markéta Nevěčná – fitness instruktorka: Rozhovor s klientkou, jež zhubla úpravou stravy a pohybem

Markéta Nevěčná – fitness instruktorka: Rozhovor s klientkou, jež zhubla úpravou stravy a pohybem

Když se v naší skupině někdy v únoru objevila úchvatná proměna mladé a sympatické Štěpánky (50 kg za rok!), bylo nám hned jasné, že její příběh může být obrovskou motivací pro ostatní.

Díky trenérce Markétě Nevěčné, s kterou dlouhodobě spolupracujeme a která vedla tuto maminku roztomilých dvojčátek na její cestě, se nyní můžete začíst do následujících řádků. Ať jsou vám k užitku.

Celý článek 28.4.2024